| i32774 je napisal/a: |
| Nagradna igra odpade? nikjer nisem zasledil možnosti sodelovanja. |
A zdej že FBja ne znamo uporabljat? Všečkaš sliko s kartami pa je .. Napisano danes SPET, da bo ja jasno ..
Jutri dop. izžrebamo nagrajence!
| jOBS - film o Steve Jobsu | |||||
A zdej že FBja ne znamo uporabljat? Všečkaš sliko s kartami pa je .. Napisano danes SPET, da bo ja jasno .. Jutri dop. izžrebamo nagrajence! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
|
|||||
Pucko na telefonu mas spirocilo gledena vstopnice.
_________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
Kaj je zdej z nagradno igro?
Nevem al sem preveč zjeban od učeri ampak na facebooku nenajdm da ste že kej žrebal _________________ Jailbreak navodila: http://www.iclarified.com/jailbreak/ Unlock navodila: http://www.iclarified.com/unlock/ |
|||||
Pomoje so si kr podelil namesto izžrebal. _________________ The two most common elements in the universe are hydrogen and stupidity. |
|||||
ni fora v tem, da ne vemo uporabljat FB ampak da ne visimo cel dan gor. čestitke dobitnikom nagrad |
|||||
Znani so izžrebanci, ki prejmejo vstopnico za ogled filma jOBS!
Andraž Žnidar Kristian Senk Tomaž Favai Urban Maver Neven Vinko Protokol žrebanja >> http://goo.gl/F7pR7W Čestitke. Vstopnice lahko prevzamete okoli 18 ure pred Kolosejem v Ljubljani ... Ce je kdo od teh na jabuku, naj se javi. Nekateri namrec nimajo aktivno moznost prejemanja sporocil in jih tako ne mroemo direktno kontaktirati ... |
|||||
Drugace pa kdor pride... zbirali se bomo okoli 18 ure na vrhu stopnic pri Koloseju ...
Ce bo se kaksna karta viska se bo mogoce dalo se kaj dobiti (ce pac ne bodo vsi izzrebanci prisli) ... |
|||||
Dva izžrebanca sta sporočila, da ne bosta uspela priti, zato bo kaksna karta se na voljo. Ce se bo kdo javil tukaj, ki bi rad sel ali pa ce pride ob 18ih pred Kolosej... ce bo se na voljo
|
|||||
Tudi mene zal ne bo (kristian senk) saj sem prepozno opazil da bi zdajle letel v lj.
Lp |
|||||
Thnx pucko in jest film je vceri bil fulll hud:)
_________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
Edino konc je biu pa kar neki
lahko bi zaključili na boljši način_________________ iPad mini 16gb WiFi black iPhone 6 16gb silver iPhone 8 AW3 42mm iPhone Xs iPhone 12pro max iPad 6 |
|||||
dobr film, Asthon Kutcher je zelo dobro odigral Steva, konek je pa res beden, kar od nekrat se konča.
Kdaj ste pa šli gledat 18.20? |
|||||
Kučer je isti JObs 👍
Gledal sem ga v NM,ob 19:45 in v dvorani nas je bilo 8 _________________ iPad mini 16gb WiFi black iPhone 6 16gb silver iPhone 8 AW3 42mm iPhone Xs iPhone 12pro max iPad 6 |
|||||
He, he, he... Niso vsi uporabniki iPhona tudi full Apple verniki... |
|||||
Res je, vecina se ve ne kaj je iCloud kot opazam zadnje case _________________ MacBook Pro iPhone Apple Watch |
|||||
Film je sicer OK, Kutcher res dobro odigra cel film, razen tiste scene z Think Different oglasom, kjer je bilo slišati kot da se bo zjokal, ne vem sicer zakaj.
Res pa je, da film spusti ogrooomno zanimivih in verjetno pomembnih stvari. Pirates of Silicon Valley mi je bil bolj všeč. |
|||||
Jaz nisem vernik pa vem kaj je icloud. Torej, sem avtomatsko vernik ? lol |
|||||
Ne, ampak odgovor se navezuje na to da je bilo v dvorani 8 ljudi, čeprav je uporabnikov ogromno,.. kar pa ne pomeni da si morajo vsi ogledati film, in zato pravim da jih prav tako veliko uporablja iphone pa vseeno ne izkoriščajo vseh njegovih fukncij. _________________ MacBook Pro iPhone Apple Watch |
|||||
Vernik si avtomatsko, ce si lastis kaksen Apple-ov izdelek ... to je dejstvo... Vsaj tako pravijo "krivoverci z Androidnimi napravicami" |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |