@jest:
Na fotki, kjer je iphone slikan iz zadnje strani jemvidet rob zlizan. Al se mi samo zdi al je res?
| iPhone 5 dock | |||||
@jest:
Na fotki, kjer je iphone slikan iz zadnje strani jemvidet rob zlizan. Al se mi samo zdi al je res? |
|||||
Verjetno se tako vidi zaradi prevelike svetlobe (flesha)...
_________________ |
|||||
Verjetno kaksen odboj svetlobe ali fleša ...
|
|||||
|
|||||
Zgleda res zajeban sam je spet grdo k se vid ta kabl beu grd
|
|||||
Hud zgleda tale dock
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
_________________ |
|||||
a ima kdo kaksno cenejšo varijanto ?
http://www.amazon.com/Desktop-Charger-Cradle-Docking-Station/dp/B009QYDI32/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1357569774&sr=8-2&keywords=iPhone+5+dock kej na tak nacin? |
|||||
a ma kdo kako idejo kje dobit dock, kjer bi lahko tlefon obraču za 90 stopinj vsaj, da bi ta dock pol lahko na armaturko nekak prtrdiu?
_________________ Človeka vse življenje muči lakota po priznanju. (Jan Parandowski) |
|||||
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
Ne izgleda slabo
_________________ |
|||||
Kitajska jajca
|
|||||
15€ _________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
Sedajle je pravi trenutek za narocit... Do petka imajo tovarnisko razprodajo... in stane srebrn ali crn Elevation dock za iPhone 5 samo 59 U$D (namesto 99 U$D)...
http://www.elevationlab.com/products/factory-seconds Postnine pa je vsaj 25U$D ![]() |
|||||
Ja ampak tile docki so factory-second .. To pomeni da imajo praske itd...
Nazadnje urejal/a nf7 Sre 30. Jan 2013 23:29; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Še vedno predrag,vsaj zame....
_________________ |
|||||
zdaj pa resno razmišljam da bi ga nabavil, morem preračunati koliko preveč sem januarja že zapravil, da vidim če mi gre skozi Drugače pa bi te vprašal če si to zasledil prek twitterja, ali kje si uspel ujeti to novico glede znižanja? |
|||||
Recesija? Dokler se daje tuk za en dock, je bogokletnik tist k prau de smo u finančni krizi...
|
|||||
Scratches, dings, machining marks, anodizing spots, mismatched baseplates... Those are some of the reasons these Docks are factory seconds and 40-50% off.
With all the steps of our manufacturing process, there are many opportunities for docks to get some minor damage - aluminum is especially soft before anodizing. We test and certify all factory seconds and they include our warranty. No returns/exchanges. Quantities very limited. 60€ brez ppt. za poškodovano napravo oz za napravo z napako. Pa to bi morali met 80% off... Pa free shipping. |
|||||
@nf7 saj v to smer tudi sam malce razmišljam. Če dam 60$, dam raje še tistih 40 zraven, pa me ne rabi skrbet kako popraskanega dobim.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |