| mortaL je napisal/a: |
| pa to je fake haha, optimist |
Dvomim.
Daj naj en poslika "originalne" od blizu. Da se vidijo detajli in primerjamo.Beri zgoraj o kvaliteti zvoka
| EarPods | |||||
Dvomim. Daj naj en poslika "originalne" od blizu. Da se vidijo detajli in primerjamo.Beri zgoraj o kvaliteti zvoka _________________ ---->>>> rawr |
|||||
Lahko jih zjutraj poslikam nimam flasha za aparat…
![]() _________________ |
|||||
|
|||||
badguy: nobene slušalke od appla originalne ne bi ble take kot so tvoje - take ne obstajajo
|
|||||
Meni slušalke niso nekaj posebnega. Sploh v bolj hrupnem okolju (na busu, ali ulici) so skoraj obupne (sicer malo boljše od prejšnjih applovih). Premalo "dihtajo", kar te pa prisili da našopaš zvok skoraj do maximuma, kar pa pripelje do hreščanja in podobnih zadev.
So pa udobne, tak za doma, priklopljene na računalnik. Glede non-apple naprav... Na adroidu se itak da uredit vse, tak da vse kar rabite je nek key-mapper program, ki bo spremenil mapiranje tipk. |
|||||
Še vedno čakam na slike. Tudi na videu je primerjal samo izgled...Recimo pri 1:42 imajo original mrežico spodaj pri kablu.Tudi moje jo recimo majo, pa ti praviš, da so fejk.In neki mladiček, ki je objavil ta video ima zdaj kr prav in vse ve. hahaha Še iz škatle jih ni upal dat...
Pa če moje dam v škatlico in jo narobe obrnem, ne padejo ven. Perfect fit Kaj pa zvok?? Misliš, da nebi napisal, če bi res producirale slab zvok, da so slabše kot samsungove?!? Premisli še enkrat. Kakorkoli fejk al ne.Špilajo dobro in ob priliki jih bom primerjal s priloženimi k petki.Pomojem so iste. _________________ ---->>>> rawr |
|||||
Ista firma sam da na applove dajo drugačne napise
|
|||||
roko na srce filmčka še pogledal nism v celoti ker pač apple je apple in tle nekih slabših verzij appla ne obstaja. Važno da tebi dobro delajo in da ti bojo še dolgo, so pa tvoje pač fake, face it |
|||||
Meni so super sedejo v uho in use ampak kvaliteta zvoka me še zdaleč ni prepričala...
_________________ |
|||||
Meni je pa kvaliteta zvoka super, vsaj kar se glede klasike pa vokalov tiče
|
|||||
Je kdo pripravljen prodat svoje slušalke od iPhona 5?
|
|||||
Kolko daš za njih? Kolega ima zapakirane in bi jih pomojem prodal, ker uporablja druge.. samo povej kolko si pripravljen za njih dat in mu sporočim.
_________________ iPhone 12 Pro Max 512GB | MacBook Air Retina 13" 512GB (2020) |
|||||
http://www.macrumors.com/2013/09/09/jony-ive-creates-solid-gold-earpods-for-red-sothebys-charity-auction/
![]() _________________ |
|||||
Orginalne Apple Slušalke so tudi pri nas na voljo: http://www.digital-life.si/slusalke/in-ear-slusalke/apple/i_3249_apple-earpods-with-remote-and-mic Imamo še par kosov po znižani ceni... |
|||||
original so? |
|||||
Ne so replika majkemi.. Če je cena 31€ in so na popustu.. Normalno da so original _________________ iPad 4 black version, wifi only, 16gb iPhone 5S champagne Gold, 16gb ajFon |
|||||
Poglej nazadnji strani beli če je japka gor narisana če ni so fake. _________________ iPad 4 black version, wifi only, 16gb iPhone 5S champagne Gold, 16gb ajFon |
|||||
Pred parimi dnevi so bile originalne oprane, ker sem jih pustil v hlacah. Delajo zdaj se bolje, nemorem verjet:))
|
|||||
Tocno zato sem iskal sedaj tole temo, da vprasam ce je se kaj moznosti za moje ker sem pravkar naredil isto glupost... Kaj si naredil ko si jih nasel mokre? |
|||||
Zdravo
Jaz sem opazil da na slušalkah, leva slušalka več ne dela, slušalke sem uporabljal zgolj enkrat in vedno so ble hranjene v orginal embalaži. Mogoče kdo ve če se jih da kako zamenjati z garancijo ki velja za telefon 1leto? imam pa 5s kupljen iz anglije lp |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |