TV Spored ++
|
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #41 Objavljeno 27.09.2011 12:19:31 |
|
brezka je napisal/a: | matjazm je napisal/a: | real001 je napisal/a: | Moram reči, da mi je aplikacija kar všeč. Bolje se mi zdi, da recimo pokaže, koliko je dolga oddaja/film, koliko je že preteklo, kakšna zvrst je in pa očitno je tudi veliko več opisov kot na Mikrohardovem appu. Tudi opisi sami so nekako bolj lično zastavljeni in razporejeni kot pri slednjem. Je pa morda pri Mikrohardu mogoče včasih nekoliko bolje pri sporedih, da ponuja le osnovne informacije in ni vse tako natlačeno..
Edino, kar me moti, so nalagalni časi - pri Mikrohardovem appu hitro naloži tv spored/opise, pri tej aplikaciji pa nalaga nekoliko dlje... |
Meni je sicer všeč po funkcionalnosti ampak ne vem kaj je s tistimi barvnimi prelivi. Grdo! Ne bom je kupil zaradi tega in mi je žal. A ja pa fajn bi blo pri "trenutno na sporedu" pokazat še naslednjo oddajo (za čisto preseravanje pa še oddajo pred trenutno  |
Sam men pa res ni jasn, da vas te barve motjo. A ni največji smisel vsega ta, da dobiš neko koristno informacijo. Men osebno je tko, da če je informacija koristna, potem me ne zanimajo barve. Ok, seveda me zanima preglednost, ampak men je pregleden.
Je pa tud res, da ima vsak svoje mnenje, pa čeprav je včasih smešno. |
Prav nič smešnega ni pri tem. Če bi se gledalo samo na strogo funkcionalnost in nič na izgled bi bil mogoče kateri drug telefon boljša izbira kot IPhone. Isto ali pa še bolj to velja za nekatere druge Applove izdelke.
Izgled, imidž poganja celo industrijo in je velikokrat (ok včaih celo prevečkrat) odločilno merilo. In jaz ne pravim, da bi bilo treba aplikaciji poslabšati funkcionalnost in jo polepšati - ne vem od kod ta nujnost korelacije - pravim le, da bi bilo fino da fajn izdelek tudi izgleda fajn. In po mojem obveščenem mnenju je fajn nekaj kar je v štihu z iOSovim vmesnikom (in to je še najlažje narediti) ali pa nekaj čisto drugačnega.
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #42 Objavljeno 27.09.2011 12:23:26 |
|
real001 je napisal/a: | In tako tudi takoj vidiš, kaj se trenutno predvaja, ko odpreš spored. |
Nisem proti temu da se odstrani funkcionalnost označevanja trenutne oddaje, način s prelivom se mi pa ne zdi najbolj posrečena odločitev.
Aja, avtor: drugač je čist fajn app, ne razumeti narobe, komentarji glede featurejev ki so jih ostali dali so pa tudi smiselni.
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #43 Objavljeno 27.09.2011 12:25:09 |
|
brezka je napisal/a: | matjazm je napisal/a: | real001 je napisal/a: | Moram reči, da mi je aplikacija kar všeč. Bolje se mi zdi, da recimo pokaže, koliko je dolga oddaja/film, koliko je že preteklo, kakšna zvrst je in pa očitno je tudi veliko več opisov kot na Mikrohardovem appu. Tudi opisi sami so nekako bolj lično zastavljeni in razporejeni kot pri slednjem. Je pa morda pri Mikrohardu mogoče včasih nekoliko bolje pri sporedih, da ponuja le osnovne informacije in ni vse tako natlačeno..
Edino, kar me moti, so nalagalni časi - pri Mikrohardovem appu hitro naloži tv spored/opise, pri tej aplikaciji pa nalaga nekoliko dlje... |
Meni je sicer všeč po funkcionalnosti ampak ne vem kaj je s tistimi barvnimi prelivi. Grdo! Ne bom je kupil zaradi tega in mi je žal. A ja pa fajn bi blo pri "trenutno na sporedu" pokazat še naslednjo oddajo (za čisto preseravanje pa še oddajo pred trenutno  |
Sam men pa res ni jasn, da vas te barve motjo. A ni največji smisel vsega ta, da dobiš neko koristno informacijo. Men osebno je tko, da če je informacija koristna, potem me ne zanimajo barve. Ok, seveda me zanima preglednost, ampak men je pregleden.
Je pa tud res, da ima vsak svoje mnenje, pa čeprav je včasih smešno. |
Moj namen je človeku pomagat izboljšat svoj izdelek v tistih pogledih v katerih se mi ne zdi dober. Bit z vsem zadovoljen pomeni nikoli se dvignit iz (pod)povprečja.
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #44 Objavljeno 27.09.2011 14:45:28 |
|
Pozdravljeni vsi skupaj,
proti pripombam, takim in drugačnim, nimam prav nič. Trudimo se, da dobre ideje tudi implementiramo in da bo končni rezultat aplikacija, ki bo tudi vizuelno in uporabniško ustrezala čim širšemu krogu uporabnikov. Vsebina pa je vsekakor bistvo te aplikacije.
Precej pripomb uporabnikov je pravzaprav že implementiranih.
Tudi "slavni" prelivi se lahko v zadnji verziji izklopijo - Nastavitve -> Preprost izgled sporeda. Pa naj vsak sam izbere, kaj mu je všeč.
LP
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #45 Objavljeno 27.09.2011 16:26:45 |
|
Kdaj pa izide nov update?
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD
iPad Air 32 GB Space Gray
iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #46 Objavljeno 27.09.2011 16:40:26 |
|
real001 je napisal/a: | Kdaj pa izide nov update? |
Verzija, ki omogoča izklop prelivov, je že na voljo.
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #47 Objavljeno 27.09.2011 16:58:15 |
|
To vem, ja, mislil sem verzijo z ostalimi izboljšavami... (ikone, temna črta na vrhu aplikacije, v rubriki "Predvaja se" še naslednja oddaja na sporedu..)
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #48 Objavljeno 28.09.2011 06:12:53 |
|
real001 je napisal/a: | To vem, ja, mislil sem verzijo z ostalimi izboljšavami... (ikone, temna črta na vrhu aplikacije, v rubriki "Predvaja se" še naslednja oddaja na sporedu..) |
Verjetno bo nekaj malenkosti popravljenih naslednji teden.
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #49 Objavljeno 30.09.2011 23:43:05 |
|
Ikone sedaj lepo izgledajo, pa tudi tista črta na vrhu aplikacije je sedaj popravljena.  Je pa moteč oglas spodaj, haha. No pa saj bom slej ko prej aplikacijo kupil v podporo.
Mogoče še en predlog za naslednji popravek, če bi se dalo pri "Predvaja se" dodati še to, da bi se videlo, kaj sledi filmu/oddaji, ki je trenutno na sporedu.... (morda bi bilo najbolje, da je naslednja oddaja recimo v poševnicah, da se lažje loči od trenutno predvajane...)
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #50 Objavljeno 04.11.2011 19:54:28 |
|
Na strežniku je bilo narejenih nekaj izboljšav, nalaganje vsebine bi moralo biti zdaj precej hitrejše.
Na voljo je tudi kar nekaj novih kanalov, še nekaj dodatnih pride ta mesec.
Ostali (predvsem oblikovni) predlogi bodo prišli na vrsto ob naslednji nadgradnji aplikacije.
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: vrhnika |
|
 |
|
Prispevek: #51 Objavljeno 17.11.2011 14:55:53 |
|
ali kdo ve zakaj mi ne deluje opomnik. nastavim ko pride čas ni pa nič od njega... 
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #52 Objavljeno 17.11.2011 15:09:07 |
|
slako je napisal/a: | ali kdo ve zakaj mi ne deluje opomnik. nastavim ko pride čas ni pa nič od njega...  |
Ali so opomniki vključeni pod Settings --> Notifications --> TV Spored ++? (iOS5)
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #53 Objavljeno 17.11.2011 15:51:16 |
|
vse je vklopljeno.....(iOS5)
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #54 Objavljeno 17.11.2011 15:55:50 |
|
sem porihtal tako, da sem aplikacijo še enkrat naložil.....in deluje :thumbsup:
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #55 Objavljeno 20.11.2011 22:24:41 |
|
Sedaj se veliko hitreje nalaga spored. 
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #56 Objavljeno 03.04.2012 19:47:37 Re: TV Spored ++ |
|
Zunaj je nova verzija:
- Dodan "cache" za hitrejše nalaganje (in "offline" nalaganje) že ogledanega sporeda
- Aktivni opomniki ostanejo vidni
- Nove ikone za kanale
- Gumb nazaj zamenjan z ikono
- Dodan gumb nazaj pri seznamu oddaj za kanal
- Preprost pogled sive pretekle oddaje
- nekaj manjših popravkov.
Novi kanali se sicer dodajajo sproti, trenutno se dela spored za 141 kanalov.
|
 |