vazn da me ni prevec udarl po zepu pa da je zrihtan. sej drgac je pa k nov. ga zdej prodajam k sm ze narocu novga Aira.
Beli zaslon na Mac-u / težava ali napaka? | |||
![]() vazn da me ni prevec udarl po zepu pa da je zrihtan. sej drgac je pa k nov. ga zdej prodajam k sm ze narocu novga Aira. |
|||
![]() |
|||
ko prižgem Macbook-a, se mi pojavi siv ekran (tak, kot se vedno pri prižigu mac-a) in nato tudi računalnik tam obstane. Probal sem že boot-ati preko USB-ja, vendar ni nobenega napredka. Preden, se mi je slednje pripetilo se mi je v OSX-u pojavil "tisti" okvirček, ko računalnik zamrzne in ga je potrebo z gumbom ugasniti. Kaj bi lahko bilo, RAM, hdd, plošča,..? Hvala! |
|||
![]() |
|||
En iMac v firmi se je v zadnjem tednu že 3x ugasnil in potem pri vžigu kazal le bel ekran in ni hotel naprej. V vseh treh primerih je pomagal reset NVRAMa. Sicer tečejo gor windowsi na bootcampu (don't ask ![]() Ali je komu kaj znano? Klical sem na EPL kjer so rekli da ni nujno, da gre za kak strojni problem. Hvala vnaprej za nasvete! LP |
|||
![]() |
|||
Danes me je ob zagonu pričakaj vprašaj na belem zaslonu. Bootal sem iz cdja in disk utility je cel zasenčen. Spodaj pa podatek partition map scheme unformated. Predvidevam da je spet odletel Ssd ali pa se mu je samo podrla particija. Backupa seveda nimam. Kaj se da sedaj narediti? Lp Blond P.s. Iskanja kaj dosti nisem koristil ker sem na forum prišel po pomoč z iPhonom. |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Snowleopard Disk intel ssdsa2mh080g1hp |
|||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |