@alenbec hvala za tole navodilo.
Verjetno je vredno poizkusiti? Ali naj raje ne delam "slona" in pustim zadevo pri miru?
| iOS 4.3.4 | |||||||
@alenbec hvala za tole navodilo.
Verjetno je vredno poizkusiti? Ali naj raje ne delam "slona" in pustim zadevo pri miru? |
|||||||
Se strinjam... Ampak takšnim, ki si niti poiskat ne znajo sami kaj pomeni shsh ipd. bog ne daj navodila (na tone jih je, že samo na tem forumu) ne vem če kaj dosti pomaga... PS: @Slime Zakaj pa potrebuješ Jailbreak? Oz. to vpršanje postavi sam sebi... Če zaradi takšnih stvari, ki ti olajšajo delo pač greš nazaj... Ni pa to noben "slon"... postopek traja cca. 5min (ajd odvisno od povezave |
|||||||
Če ti je toliko do jailbrejka potem ja.. Sicer pa to ni nevem kakšen slon. Pol minutke dela. |
|||||||
Problem je ta, ker eni samo klikajo in nalozijo gor vse programe, ki jih tukaj omenjate... veliko od teh pa se jim ne ljubi niti prebrati, kaj vse ti programi pconejo...
In ze pri naslednje cisto normalnem restore-u se zalomi, ker Tinyumbrella ne pocisti za seboj tistih zapisov v hosts... in seveda iTunes posledicno javi razlicne errorje ... ker ne more dostopati do pravega streznika ... In spet ti isti najprej tukaj odprejo novo temo z naslovom "problemi" in sporocilo se ponavadi zacne: Zivjo, sem nov tukaj ... ne gre ... Prosim pomagajte ... |
|||||||
Jest ima prav res je tako
Drugače pa se pri tinyumbrelli da naštimat v nastavitvah "da počisti za sabo" in hosts datoteko vrne na normalno stanje ko zapreš program.. Ampak dvomim da kdo od teh zna oz. si pogleda kako se to naredi. |
|||||||
Hvala za pomoč, oz. pametovanja/jamranja ostalih.
Žal zadeve nisem uspešno dokončal (zaradi errorov) torej ostajam na prej omenjeni različici in čakam. |
|||||||
Vrzi ga v DFU in probaj ponovno. Če imaš shranjene SHSH, bi 100% moralo delati.
|
|||||||
@alenbec hvala ti. Sedaj sem prišel nazaj na verzijo 4.3.3 lahko sedajle normalno jailbreakam?
|
|||||||
Seveda
|
|||||||
Ah ja..
Seveda, samo to sem hotel povedati |
|||||||
|
|||||||
Mogoče neumno vprašanje, ampak ali obstaja 4.3.4.(8K2) os za iphona?
LP |
|||||||
butast je to da si odprl novo temo zaradi tega, butlj!
_________________ http://www.bolha.com/uporabnik/pimzek MacBook 12" (2017) iPhone X 256GB Black Apple Watch Series 3 |
|||||||
Kaj pa dejanski odgovor?
|
|||||||
|
|||||||
Hvala
lp |
|||||||
Kaj bi mi brez strica googla in strica jesta
|
|||||||
Jst ne vem, a tuki uporabniki ne hodijo v šolo al pa službe, da bi recimo pametno zabijali čas?
Ker pazi zdej: Iskanje: iOS 4.3.4 Kje iščem? V kotičku iPhone posodobitve ... Kaj je našla funkcija ISKANJE: iOS 4.3.4 .. kdo bi si mislu --> teme združene! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
Dobro, da imamo Puck0-ta, da zdruzuje sorodne teme
|
|||||||
To je pa tudi res
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |