alessy je napisal/a: |
Res škoda ko nimam apple računalnika da bi se lahko malo sam igral z temi zadevami.
Malo sem razmišljal glede odklepa telefona. Moral bi imeti dva telefona odklenjenega in zaklenjenega . Me pa zanima ali se ve mogoče preko itunsov kdaj se preverja ali je telefon tovarniško odklenjen oz. zaklenjen?
Namreč če bi vedel kdaj se preverja potem mislim da nebi bil problem videt kaj se dobi nazaj in kaj se zapiše v telefon v tistih nekaj korakih pri odklenjenem oz. pri zaklenjenem telefonu.
Ali pa vsaj da bi se lahko videla koda ki je zapisana na telefonih in bi primerjal med zaklenjenim in odklenjenim... Ne vem kje je težava.
Zdaj ne vem ali si predstavljam preveč na enostaven način, ker je res, da ne poznam ravno applovega sistema, ampak pomoje se ne more toliko razlikovat od windows programiranja... Ne razumem kje je težava da toliko časa iščejo rešitev... Pomoje je le odgovor denar, dlje ko se čaka več donacij se prispeva kajne...
Je kdo iz štajerskega konca, okolica Velenja, Celja, Slovenj Gradca, ki je že poizkusil kaj in ima orodje za programiranje oz spreminjanje kode. Ker me res zanima kako to izgleda, da si ustvarim malo predstave in bi lažje razumel sistem in kje je težava... |
ti si samo preveč nestrpen glede tega odklepa, na tem dela gora folka, ti pa misliš, da boš sam v enem dnevu to ugotovil?

raje bi nabavil telefon iz italije, dal zanj nekaj 10€ več kot si zdaj in bi bil mir in nebi bilo tako, da bi vsak dan pisal kaki dreki so, da še ni odklepa, da se vleče tako dolgo, da to delajo zaradi denarja ipd.