hilly_the_kid je napisal/a: |
http://www.bolha.com/oglas383401920/iphone-3gs16gb-novi
Kaj menite? |
1.) Uporabnik registriran pred 6 dnevi =)
2.)Sem ga povprašal in ga vprašal iz kje jih dobi in mi je odgovoril da iz ZDA, potem ga pa uprašam tam prodajajo zaklenjene??!! in on mi odgovori, da rabiš veze, da ti jih odklenejo

jaz sem se rolal po tleh ko sem ta odgovor brau
Ljudje!
Če nočete biti nategnjeni, vam bom naredil tle en priporočnik, no nwm če glih je =]!
1.) Na bolhi se prodajajo use vrste iPhonov, od novih do blokiranih... Če je iPhone zaupanja vreden, bo cena takšna, da bo normalna oz. konkurenčna cenam iPhonov kupljenim v trgovini iz Italije oz. Hrvaške. Torej 3Gs 16Gb=619€, 3Gs 32Gb=719€ itd...
2.) Cene, ki so skoraj polovične od realnih je ena možnost, da je telefon softwersko biu odklenjen in upgrejdan in s tem zaklenjen. Druga možnost je, da dobiš en pocen kitajski ponaredek, ki si mu ti lepo nasedel. Oz. da te nategnejo z original škatlo in povsem drugim predmetom v njej. Ob takšnih oglasih je škoda izgubljati čas.
3.) Najbolje je, da napišete v iskalnik iPhone 3Gg 32Gb in ceno v rangu od 500€-800€ in tle boste najbolj realne dobitke imel. Ne pa da se ustavte pri ceni 300€ in sprašujete a je nateg al ne, sam zato, ker vam je dc.
4.) Zelo fajn bo če počakate par dni in ne zagrabite oglasov, ki so jih objavili pred par minutami, kajti oglas, ki je nateg ga čez 24ur ne boste našli niti na googlu!!
4.) Če pa že iščete tako poceni telefone je najbolje, da imajo oglasi, ki jih obiskujete slike od AKTUALNEGA telefona in ne simboličnih slik, ter po možnosti vklopljen meni in odspredaj napis usaj z mailom prodajalca!
Cena naj bo res primerna izdelku! In prodajalca še posebej uprašajte, kje je kupljen in kako je odklenjen. Tisti, ki radi nategujejo se tu zaje****, ker rečejo 'kupljen v Ameriki, odklenjen tovarniško'. In mislim, da preden kupujete takšen telefon oz. usaj to berete boste vedeli, kje prodajajo tovarniško odklenjene in ne in kakšne so cene!
5.)Najbolj preverjena metoda, da ste najbolj zadovoljni z iVisočanstvom vam priporočam en izlet v Italijo, zraven pa kredit (za bogatejše gotovino xD) za nakup Jabolke. In seveda plačate polno ceno.
6.) To kar pa vas nategujejo z nakupom na firmo je pa ena vlka prevara. Nisi oproščen DDV-ja, ampak se samo poračuna, torej ga plačaš drugje itd.. (če ne pa stroške firmi narediš).