| iPhone 7 / iPhone 7 Plus | |||||
|
|||||
je morda kdo reseval opisane tezave? |
|||||
Sem imel podoben primer: po vzpostavitvi povezave, me sogovornik po cca. 5 sekundah ni več slišal (jaz sem njega normalno). Po prekinitvi klica mi je javljalo "Call failed". Istočasno nisem prejemal smsov, sem klical na tehnično pomoč in so potisnili naprej smse in priporočali menjavo SIMa. Po menjavi ni bilo več teh težav, takrat so se začele pojavljati težave z baterijo (opisane na prejšnjih straneh). Telefon je trenutno na servisu, čakam kaj bo naprej.
LP |
|||||
Pozdravljen
Vsi tisti, ki imate ihone v jet black varianti Kako je kaj s temi "praskicami", ki naj bi se pojavljale? Je res taka obcutljivost ali je samo larifari? Hvala |
|||||
Mam v ovitku od prvega trenutka že, mal me je skrbelo, kako bo s praskami okoli charging porta, ker se zgodi, da falim v temi, pa ni še nič.
|
|||||
Kaj res nima noben pri 7ki/plus problema z lagiranjem med scroll-om v aplikacijah??
|
|||||
|
|||||
Jaz na 7+ ne opazim nobenga lagga
|
|||||
V 10.2 ni več lagga, prej je pa bil. |
|||||
|
|||||
Pozdravljeni ! Imam iphone 7 plus , zadnja dva dneva imam težave z facetime , ne more se povezat , piše mi cal faild . Prej je delovalo normalno . Kaj naj naredim ? Hvala
|
|||||
Noro kak vam baterije zdržijo...
Jaz mam na 7ki standby nekje 20-30ur in pa uporabe tam nekje 4-6ur, sem pa opazil, da mesenger in snapchat ful porabljata baterijo, ker je veliko background activity-a. Za messenger sem imel zadnjič recimo 14 min on screen in pa 1.3 ure background activity-a, škoda da se ne da izklopit push obvestil oz. da bi preverjal nova sporočila na pol ure ali pa uro... |
|||||
Najbrž je težava pri tistem, ki ga želiš poklicati. |
|||||
Klicala sem več različnih številk in pri vseh je isto 😡 |
|||||
Ali je varno na tej strani naročit tegale iphona LINK?
_________________ -iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue -Airpods Pro -Beats Studio Pro |
|||||
Verjetno je...samo tole ne mores vzet na vezavo pri operaterju? |
|||||
@agerg
aja pa res hehe Kva pa ta opcija na istylu kako kej ocenjujejo stare telefone? Sicer imam iphona 6s 64gb starega eno leto in dela vse brezhibno, edino miniaturne prasek ponekod, pred kratkim menjana baterija... A se to pri njih tko dela pač ocenjo ti ga npr. na 350€ in potem samo doplačaš ostalo za iphona 7 32gb? _________________ -iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue -Airpods Pro -Beats Studio Pro |
|||||
prej na 160-200:)
|
|||||
Ne devat noter starega telefona in vzet novega, ker ti ga pomoje smešno ocenijo...pri vseh, ki to nudijo je tako in ocenijo na takšno vrednost, da imajo potem še vsaj 100 eur zaslužka. Lahko ga pa iz radovednosti za foro neseš ocenit, potem pa rečeš hvala lepa in daš oglas na bolho ter dodaš na tisto ocenjeno vrednost 100 eur gor pa bo telefon kmalu prodan:) forza Milan
_________________ I'm an idealist. I don't know where I'm going, but I'm on my way. ___________________________ iPhone Air Macbook Air M2 Apple Watch 10 black Apple Airpods 3 |
|||||
Evo sem danes klical na par telekomovih centrih v Ljubljani in itak se noben ni javu, edino v city parku so se uspel javit in so rekl, da imajo samo enega iphona7 32gb črne barve in mi ga bojo poslal na telekomov center v Trbovlje, ker imam tam še najbližje. Pride pa nasledn teden v ponedeljek ali torek bojo itak sporočil
_________________ -iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue -Airpods Pro -Beats Studio Pro |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 19, 20, 21 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |