Samo 20 ali vec.
| Gift Me App | |||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Najprej nakazilo na TRR, nato pa ti lahko nakažem. Sicer še nisem nakazoval, sem pa giftal appe, tako da sklepam, da bo šlo.
![]() |
|||||
Ok, upam da bo šlo
PS: Urejeno, najlepša hvala uporabniku amacar |
|||||
|
|||||
Če nakažeš prej na TRR lahko giftam.
|
|||||
Ne bo šlo.
|
|||||
Pozdravljeni,
Potreboval bi GIFT za 20 evrov. Nakazilo takoj jutri prek pošte in skeniram pa pošljem potrdilo o plačilu, ker se mi malo mudi saj je sygic sedaj res ugoden in bi ga rad kupil. Upam da je tuki na forumu kakšna dobra duša da bi tole izpelal Hvala! Lp, |
|||||
Pozdravljeni Jabuk forum in uporabniki.
Z nekom bi se rad zmenil za 20€ gift kartico. Sem resen in vam nakažem denar na TRR + nekaj za vas. Hvala za nadalnje informacije pa mi pošljite zasebno sporočilo da se zmenimo. Lep pozdrav Rok |
|||||
Gift carda ne mores giftat. Lahko pa si jo sam kupis v iStayle recimo.
http://www.istyle.eu/si/darilne-kartice-in-storitev/darilne-kartice.html |
|||||
Kontaktiraj @gpc17...
_________________ |
|||||
A res? Kaj pa je potem tole >> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=27130 |
|||||
Nism vedu se posipam z pepepom
![]() |
|||||
bi kdo giftal impc za ipad?
imam u.s. account nakažem preko klika |
|||||
Ze mnogokrat napisano... Na US account se ne da kar tako "giftat"... ker so zelo redki tisti, ki imajo kartico izdano v Ameriki... Ce imas na racunu dobroimetje pridobljeno z Gift Cardi, pa ne mores naprej "giftat" ... Najlazje je, ce si kupis nekje US gift card... se tudi sem in tja najde kdo, ki jih prodaja v rubriki MALI OGLASI... Drugace pa je recimo preverjen nakup preko www.maximuscards.com ... Za kartico z 10U$D placas 11,99 U$D ... Vecjo vrednost kot vzames, manjsi je odstotek provizije (pri 10U$D je recimo 20%, pri 50U$D pa "samo" se slabih 17% ... ) |
|||||
Jaz ti prodam 10$ gift card za 8€. |
|||||
Ce mi nakazes 2€ Ti castim pivo Sem dobre volje in sem pripravljem giftati app |
|||||
bi bil kdo tko prjazn pa mi giftu NBA 2k14 ? Plačam prek TRRja. Več na privat oz. mail: alkic1@gmail.com
edit: HVALA uporabniku amacar za pomoč! Res je car _________________ iPhone 4, black, 32GB, 2010. MacBook Air, 13-inch, Mid 2012, 256 GB. |
|||||
Dobra volja je najbolja, to si piši za uho
Podarim dva app-a. Bodite skromni pri izbiri |
|||||
Ali posaris worms 3? _________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
Je kaksna moznost, da bi mi nekdo giftal app na US racun?
Nakazem za app + nekaj za uslugo, ce pa ima kdo viska kaksno kodo za 10$ pa se priporocam. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |