| tomazn je napisal/a: |
| gledam pa tega
https://www.purevpn.com/ je cenovno bol prijazno kaj največ uporabljate |
Če me zanima kaj je dobro , naprej pogledam ceno !
| iPhone VPN test | |||||
Če me zanima kaj je dobro , naprej pogledam ceno ! _________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
Kaj pa NordVPN...a je v redu...zdajle imajo akcijo
|
|||||
Krco17 mislim da po 7 dneh poizkusne verzije vzamem tole za en let. Hvala ti za pomoč. Naštudirat se moram sam kako si ruter porihtat da bom mel tud tam to.👍🏼😉
_________________ Lp! |
|||||
Ali kdo uporablja NordVPN?...se ga splaca vzet
|
|||||
Sj cenovno ni neke hude razlike. Je pa zgoraj uporabnik exspressa povedu da je z njim zadovolje. _________________ Lp! |
|||||
Router mora imet vpn klienta in se skonekta na vpn server. Potem je pa odvisno, kolk dober klient je v routerju. Recimo, da nastaviš za ene stvari, da letijo čez vpn, druge pa normalno čez wan. Recimo če gledaš tv od t-2, verjetno ne bo delalo, če bo t-2 zaznal dostop iz usa. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
A lastnega vpn serverja v domačem omrežju pa nihče ne uporablja?
_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Sem bol levi za te zadeve. Lah me usmeriš pa bom poizkušal narediti
_________________ Lp! |
|||||
Recimo Asus ima v routerjih vpn server. Jaz ga uporabljam za vstop v domače omrežje. Po kmečko: sem na dopustu, se z računalnikom priklopim v domači router. Vzpostavi se kriptirana povezava (tunel). Navidezno zgleda enako, kot če bi bil z mašino doma. Dobim IP domačega omrežja, na netu pa zgleda, kot da sem doma. Na ta način lahko recimo gledaš tv, čeprav si v tujini. Provider namreč vidi slovenski IP, ker si (načeloma) skrit za tunelom. Čeprav se da z javo in flashom (menda) tudi to ugotovit. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
No s tem da bi med dopustom tv gledu niam problemov bol se mi je slo za varnost ce je kak zastojn wifi "slab"
_________________ Lp! |
|||||
To tudi dosežeš s tem. Pač gre povezava pi šifriranem tunelu do tvojega domačega routerja in od tam naprej v internet. Podobno kot pri komercialnih vpn servisih. S tem, da komercialni naj bi obvezno logirali tvoj promet. Če imaš pa vpn server na domačem routerju pa to (recimo) počne tvoj lokalni internet provider. Zdaj je samo problem, da asus routerji delajo s pptp, ki ga je apple nehal podpirat v sistemskem vpn klientu. Al pa z openvpn, za katerega pa rabiš 3rd party klienta, kar mi pa spet ni všeč. Zato iščem neko rešitev, ki bi na asus routerju omogočila vpn server, ki bi podpiral recimo L2TP/IPsec, ki ga apple podpira. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Razkiras teh 8 dolarjev na mesec pa si resen s nevsecnostmi povsod 😃😃😃
_________________ Lp! |
|||||
Za varnost je sigurno najbolj enostavno. Pa še fiksni IP ni treba imet. Meni pa je primarno, da preko vpn serverja vstopam v domače omrežje. To pa (če se ne motim) ti komercialni ne podpirajo. Vsaj do zdaj nisem niti preverjal v to smer. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Kako je pa glede express vpn za lovdanje torentov in podobnih zadevah? Si zasčite ali ne?☺☺
_________________ Lp! |
|||||
si zasciten... _________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
So mi pa tudi razložili točen pomen pametne lokacije _________________ Lp! |
|||||
Pozdravljeni,
v temi sem zasledil za icycafe, a stvar se deluje? Ne zivim v Slo a vcasih bi pogledal kak slo program. Hvala za odgovore. |
|||||
Trenutno oz. že kar nekaj časa ne.
|
|||||
Vse kar je zastonj bolj kratko traje .... _________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
Jaz uporabljam OpenVPN na TCP portu 443, ker je največja možnost, da deluje povsod tudi če kaj blokirajo. Če ne delajo ravno deep packet inspectiona in striktno blokirajo vsega kar ni čisti SSL, bo tak VPN deloval povsod, kjer deluje HTTPS. Za iOS obstaja uradni OpenVPN klient in po mojih izkušnjah deluje BP. Ko enkrat uvoziš profil v OpenVPN klientu, se konfiguracija pojavi tudi v sistemskih nastavitvah za VPN. Appa tako sploh ne rabiš več odpirat in lahko VPN vzpostaviš na enak način kot vgrajen L2TP/IPsec. Na Macu pa uporabljam TunnelBlick klienta in sem ravno tako zadovoljen. Imam predvsem za oddaljen dostop do naprav v domačem omrežju, gledanje televizije v tujini, pa tudi za dostop do interneta na kakšnih odprtih WiFijih. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 19, 20, 21 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |