Tole na iclarified sem videl.....zanima pa me če lahko nadgradim moj telefon, ki je bil kupljen na hrvaškem in je bil unlockan in jailbrakan naknadno....tega pa nisem nikjer zasledil.
Hvala.
| Jailbreak za iPhone OS 3.1 | |||||
Tole na iclarified sem videl.....zanima pa me če lahko nadgradim moj telefon, ki je bil kupljen na hrvaškem in je bil unlockan in jailbrakan naknadno....tega pa nisem nikjer zasledil.
Hvala. |
|||||
|
|||||
to je že narejeno.....to je na 3.0, jaz bi pa rad na 3.1.2 za kar custom jailbrake icsw file obstaja.....sem prebral, da tovarniško neodklenjen telefon ne smeš s tem posodabljat, me pa zanima če je kakšna druga rešitev za update na 3.1.2 ne da bi s tem zaklenil telefon.
Hvala. |
|||||
Je ja, s PwnageTool-om v3.1.4 narediš custom ipsw, ki ne nadgradi basebanda.
|
|||||
ok....našel tole na tej strani....http://iclarified.com/entry/index.php?enid=4254. Sedaj me pa zanima tam pod general settings piše, da tam ko je activate the phone in tako naprej pustiš vse odkljukano in nadaljuješ proces in updataš na 3.1.2. Se pravi, da potem ko je procedura končana telefon deluje tudi če je bil odklenjen naknadno.
Hvala za odgovor. |
|||||
Tovarnisko neodklenjen? To je pa nekaj novega Jaz poznam samo zaklenjene in nezaklenjene... |
|||||
Ok telefon je bil zaklenjen in je bil naknadno odklenjen in jailbrake-an na 3.0. Sedaj pa me zanima kot je napisano zgoraj.
Ponovno: ok....našel tole na tej strani....http://iclarified.com/entry/index.php?enid=4254. Sedaj me pa zanima tam pod general settings piše, da tam ko je activate the phone in tako naprej pustiš vse odkljukano in nadaljuješ proces in updataš na 3.1.2. Se pravi, da potem ko je procedura končana telefon deluje tudi če je bil odklenjen naknadno. Hvala za odgovor. |
|||||
Saj ti lepo pise v navodilih...
Ce imas nezaklenjenega, potem pri polju "Activate" NE SME biti kljukice... |
|||||
Ok super.....se pravi telefon, ker je bil telefon kupljen na hrvaškem, pa čeprav je bil pri nas odklenjen moram jaz kljub vsemu obkljukati Activate the phone in dodati datoteke BL-39 in BL-46, da ga potem lahko nadgradim.
Hvala. |
|||||
...en medklic, ali AppSync deluje na 3.1.2?
|
|||||
Deluje.
|
|||||
Ok super.....se pravi telefon, ker je bil telefon kupljen na hrvaškem, pa čeprav je bil pri nas odklenjen moram jaz kljub vsemu obkljukati Activate the phone in dodati datoteke BL-39 in BL-46, da ga potem lahko nadgradim. Je to res?
Hvala za odgovor. |
|||||
thnx za info! |
|||||
je že kakšna delujoča verzija za 2g ?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 17, 18, 19 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |