Jaz mislim, da sem pripravljen.
Kater komplet je primeren za 150cm drevo?
| Twinkly lučke | |||||
Jaz mislim, da sem pripravljen.
Kater komplet je primeren za 150cm drevo? |
|||||
Jaz imam 250 luck na 150cm smrekico. Zame jih je dovolj, oz se prevec
|
|||||
|
|||||
https://www.bauhaus.si/led-svetlobna-veriga-twinkly-rgb-250-gen-ii-pametnih-led-diod
A tole se lahko npr napelje na ograjo, kjer gor pada tudi dež? |
|||||
Lahko, preverjeno že dve sezoni zunaj izpostavljeno čez novoletne praznike v vseh pogojih in še delajo. |
|||||
Jest sem ze dve leti imel zunaj na fasadi…. Ni direktno na dezju… samo ce pa fajn naliva ali pada postrani, pa tudi kaj dobijo… Filmcek, ki je ze v enem prejsnjem sporocilu izpred dveh let… |
|||||
Super, hvala. Bom verjetno kupil zaveso, pa dal na tendo do ograje |
|||||
Na, pa je šlo sto evrov. Puf.
|
|||||
Tud jst iimam ene direktno zunaj sem naredil leseno smreko in so čisto na planem dež sneg ni panike
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Evo, nabavil zaveso, pa bom očitno moral še ene :S
Vprašanje, ali app nima malo bolj pametnega časovnika? Sam bi imel recimo vklop ob 16:30, izklop cca 00:00, potem pa še vklop 5:00-7:00... ampak pri meni ne samo vklop/izklop |
|||||
Odgovor je…. Homekit…
|
|||||
Samo glej, da ne boš nastavljal brightness, ampak samo on/off, ker ti sicer nastavi barvo.
|
|||||
Brightness moraš dati na 100 da je on, drugače itak ne gre. Sem nastavil, pa da vidimo |
|||||
Pri twinkly lučkah imaš na iphonu na razpolago kako bodo lučke svetile, imaš več teh tem na izbiro? Ali je morda samo nekaj modelov, ostalo pa za doplačilo?
|
|||||
Tako kot je na screenshotih.
Nič ni potrebno doplačat. https://apps.apple.com/us/app/twinkly/id1132187056 |
|||||
hvala |
|||||
Ni to tko pocen mam srečo, da nisem mahnen na december in ta cerkevena sranja.
|
|||||
|
|||||
Jaz sem pa letos podlege, tako da sem nabavil 2x curtain... Je pa res, da so to edine lučke, ki svetijo v bajti, na smreki jih ni |
|||||
Haha, tudi jaz Žena pravi, da sem enako usekan kot američani. S to razliko, da oni vsako leto dodajo par setov, jaz pa se tukaj ustavim
![]() _________________ www.cekarcek.si - spletna trgovina z izbrano ponudbo pametnih gadgetov Netatmo, Wahoo, DoorBird,... GoPro kamere in dodatna oprema |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |