Še malo kolebaj pa ne boš mel več možnosti m1 kupit.
| iPad Pro | |||||
Še malo kolebaj pa ne boš mel več možnosti m1 kupit.
|
|||||
Sej to bi bilo najboljš, preveč izbire ni vedno ok _________________ I think my heart valves are desmodromically activated... |
|||||
Jaz vzamem vedno novejši model, razen pač, če dobiš starega po ok ceni. Npr tale cena ni slaba pa še cellular je. cca 14 dni nazaj je bilo pod 900 eur.
https://edigital.at/ipad-pro/apple-ipad-pro-11-2021-wi-fi-cellular-128gb-silber-mhw63hc-p864748 |
|||||
Tale je 11" in pa ne ppotrebujem Cellular (imam iPhone in hotspot)..... _________________ I think my heart valves are desmodromically activated... |
|||||
če si zihr da ne rabiš gps pol ok, drugač pa …..
|
|||||
Pred kratkim je punca vzela iPad Pro 2021, 3 generacijo, dokler danes nisem opazil dve napaki na ekranu.Njej ni moteče, je pa meni, in me zanima, ali se gre za mrtve piksle?
|
|||||
In kako naj bi mi to vedeli, če ni niti fotografije?
|
|||||
Šele zdaj opazil, evo slike: https://ibb.co/NysJxMR |
|||||
A ima slučajno na ekranu kakšno zaščitno steklo oz folijo? Tista rdeča pikica je "napaka na ekranu" ali samo kakšen odboj IR iz zadnje kamere ko si slikal ekran?
|
|||||
Folijo sem odstranil, zanimivo da ni vidno ob svetlih wallaperjev, le ob črni.Sprva sem mislil, da je le umazanija, ampak žal ni.Ve kdo za dobre majstre? Da popravim zadevo? |
|||||
zgleda kot da je nekdo ful igrce igral in je malo premočno stiskal.
_________________ Lp, Miha |
|||||
In to v landscape mode-u |
|||||
Si sposodim to temo
Morda kaksno priporocilo za tipkovnico/ovitek za iPad Pro 6th Gen (12.9)? |
|||||
Apple Magic Keyboard, če ga uporabljaš resno in redno.
Karkoli drugega je bilo za resno uporabo neprimerljivo. |
|||||
Logitech K380 je tudi precej dobra in "resna". Je pa locena naprava, povezana preko bluetootha, in ni "ovitek".
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 16, 17, 18 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |