| MxDaviD je napisal/a: |
| aha a proda se ga pa lahko kadar koli mislm ni nič drugače kot če ga kupiš v trgovini razen da je zaklenjen? |
Ne vidim problema, zakaj ga ti?
| SiMobil in iPhone 4s (nadaljevanje) | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Ne vidim problema, zakaj ga ti? _________________ ...::: Puck0 :::... |
to je pa tvoja odločitev kaj boš z njim naredil |
OK hvala.
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
po novem nič več… _________________ |
a res? kje se je ustavilo? to pa nevem |
@uporabnik scoop je zadnjič napisal da negre več… sedaj pa newem a to še velja ali ne… vem pa da je napisal saj je sam kar nekaj predčasnoh odklepov poštimal.dobro bi bilo ce se pozanimaš.
_________________ |
aha..hvala |
Prislo je do tega, da so zaceli na nek nacin odklepe belezit,... Pri novo kupljenih telefonih je veliko tezje kor pti starejsih,... Ampak se se vedno da, sicer s tezavo,... Vsak odklep je treba nekomu obesit,... To pomeni da je vcasih za odklep potreben tudi kaksen dan, dva, tri,... In ker ne morem z ZANESLJIVOSTJO potrdit, da bom uspel uredit odklep, tega rajsi ne opravljam,... Sem pa odklenil VSEM, katerim sem obljubil, da jim bom odklenil in katerim sem rekel da bom SAMO poizkusil,...
Ampak kot sem ze povedal,... VELIKO tezje je,... |
Nabavil sem včeraj 4S na simobilu.. In ima vibra tak neumen zvok kot da brenči.. Nevem kot da ne bi bla dobr zašraufana
Plus tega je ekran ful bolj rumen kot na drugem 4S in na drugi 4ki ki jo imam doma... Za te stvari dobim novega? Koliko časa se čaka na emonogram servisu? |
Ko pride naslednih 4s k Simobilu ga imam namen nabavit na ženino naročnino. Jaz uporabljam Mobitel. Zanima me, če ga bo možno takoj odklenit pri Simobilu ali je sploh zaklenjen na druga omrežja?
|
Zaklenjen je na simobil vendar ga lahko po treh mesecih odklenes pri njih
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
če se kupi z naročnino, potem je prve tri mesece zaklenjen na simobil, potem pa ga na simobilu lahko zastonj odklenejo na vsa omrežja.
|
joj, kdo bo čaku 3 mesece
|
A z 4s je isto?
|
da se zrihtat tud prej… če tako nujno rabiš plačaš in ga imaš v roku 1 dne odklenjenega …
_________________ |
Cena? A garancija velja?
|
Jasno da velja garancija… ! imaš ZS
_________________ |
Kontaktiraj me na ZS pa bova uredila... Ja garancija ti ostane...
|
še jaz imam eno vprašanje glede simobilovega iPhona.
Če na Applovi spletni strani preverjam serijsko številko, do kdaj velja garancija, mi sicer javi da gre za iPhone 4s, ampak da še kao ni registriran ali nekaj takega. Čeprav je bil kupljen decembra 2012. Je kaj narobe, ali je pri vseh simobilovih tako? |
moralo bi kazati, kdaj poteče garancija. To kar ti praviš, bi kazalo če iPhone še ni bil aktiviran.
|
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 16, 17, 18 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |