bom poizkusil še enkrat naredit custum nato pa z itunsi, drgač bom pa pač zbrisal 8 in naložil 7.7
Povem kaj mi je ratalo. Hvala za vse
| iPhone 2.0.2 | |||||
bom poizkusil še enkrat naredit custum nato pa z itunsi, drgač bom pa pač zbrisal 8 in naložil 7.7
Povem kaj mi je ratalo. Hvala za vse |
|||||
zdajle mi že 10 minut dela na itunsih iphone restore, vse se je razpakiralo zloadalo gor sedaj pa piše preapering iphone software for restore. A naj vse skupaj ugasnem pa instaliram 7.7
|
|||||
no pa je začelo nekaj migat, sporočim
|
|||||
sedaj dela pa checking uiphone software, pa spet nalaga, nalaga, nalaga tole me malo spominja na reklamo od telekoma
|
|||||
dela, celo kliče, sam upam da bo vse drugo delal. Kakšni napotnik na kaj naj pazim. Pa hvala za vse
|
|||||
lepo da si zrihtal
jaz ti napotkov ne vem dati je pa dejstvo da je počasnejši kot 1.1.4. pismo... pa še vedno pogrešam tiste 3 gejme |
|||||
mogoče je že bilo omenjeno, pa vseeno...
na 2.0.2 deluje swirlyMMS? |
|||||
Res je bilo ze omenjeno... in ne samo enkrat... Zaenkrat se ni na voljo verzija, ki bi dleovala na FW 2.x ... |
|||||
jst sm zdej upgreadu iphone na 2.0.2 in sm ga odklenu in jailbreaku. dela mi use razn maila :S ko se mi zažene mail mi piše da downloada maile in pol mi pokaže tm spodi 1 of 50, 2 of 50, itd. seprau da nalaga. pol mi to naredi 3 krat zapored isto! in k je konc mi avtomatično vrže vn
hvala lp |
|||||
Si vrnil backup iz prejsnjega FW ?
Ker naceloma bi tam moralo biti prazno, ko naredis na novo... in sam definiras... Lahko probas naloziti preko Cydie BossPrefs in ga zazenes ter gres na gumb MORE in nato "Fix User Dir Permissions" ... mogoce bo pomagalo ... |
|||||
ej jest ful ti hvala
Ja sm naredu backup najbrz je blo zato. Lp |
|||||
Pozdravljeni! (Preden karkoli napišem naj povem, da sem se posvetil vsem že obstoječim topicom, ki na forumu obstajajo ampak odgovora nisem našel!)
Moja težava je sledeča: (imam iPhone 2G, do zdaj sem uporabljal FW 1.1.4., windowse xp, priskrbel sem si tudi starejšo verzijo itunes-ov) Hotel sem si nadgraditi FW na FW 2.2.1 preko Quick pwnja po tem načinu: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1880 Po prvem koraku sem normalno restoral v iTunesih. Zataknilo se je pri inštalaciji programa, zato sem se odločil, da uporabim WinPwn in sicer za FW 2.0.2. Tukaj je vse teklo gladko, na koncu se je pojavil isti problem kot pri gojcusu. (uspešno v dfu mode, ampak pojavi se bel ekran, program pa zmrzne) Nadaljeval sem v iTunes-ih, ki so mi sicer zaznali iPhone ampak se je (po začetnem opravljenem restoranju iz načina, ki ga omenja prilepljeni link) izpisalo sledeće: 'The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported'. Torej iPhone je zaznam, ampak ga zdaj ne gre z njim preko itunesov narediti praktično nič, niti restorat. Ok sem nadaljeval po Quickpwn načinu in se je tukaj prav tako v zadnjem koraku pred uradnim jailbreak-anjem ustavilo. Prosim vas za pomoč. (Uporabljam windowse XP) |
|||||
V glavnem gre za to, da ne gre jailbreak-at z Winpwn niti z Quickpwn jem. Telefon je pa zaklenjen zato ne gre nič naredit preko iTunes-ov.
|
|||||
Si ga probal v DFU mode dat in potem izvesti restore?
|
|||||
Če še nisi rešil me lahko kontaktiraš, pod zasebno imaš telefonsko pa me pokliči, če ti ne rata |
|||||
Nazadnje je šlo restorat, tako da ni problema. Vseeno hvala za zanimanje!
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 14, 15, 16 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |