Ma pri meni je problem v tem, da se mi enostavno ne ljubi zafrkavat s tem, ker vem, da bo cez kak teden tukaj pwnage in bi potem naslednji teden se enkrat vse na novo postavljal preko pwnage. Samo, da potesim firbec, ce slucajno dela boljse.
| iPhone 2.1 (+Jailbreak) | |||||
Ma pri meni je problem v tem, da se mi enostavno ne ljubi zafrkavat s tem, ker vem, da bo cez kak teden tukaj pwnage in bi potem naslednji teden se enkrat vse na novo postavljal preko pwnage. Samo, da potesim firbec, ce slucajno dela boljse.
|
|||||
No jaz sem se mal igral in zrihtal tko da to dela (edino ročna nastavitev ure neki heca) slo paket dela in vse do zdej kar sem probal dela
|
|||||
Jaz sem tudi danes to vse naredil, pa mi tudi ročna nastavitev ure ne gre nastavit. Pa nevem zakaj mi nena gre unnistalirat slovenskih logotipov.
|
|||||
Kaksen teden bom se pocakal, saj trenutni FW (2.0.2) dela ko sus.
|
|||||
DevTeam že nekaj kuha. Na blogu so pred eno uro objavili prispevek, kateri se konča z:
http://blog.iphone-dev.org/ |
|||||
Pismo bo dans se dolg dan
|
|||||
je ze
|
|||||
kdaj pa winpwn??
|
|||||
Wau, edge ikona spremenjena
|
|||||
Se ze Pwna firmware
|
|||||
in s katero zadevo je bolje nastaviti PwnageTool 2.1 ali QuickPwn 1.1. Sedaj imam s QuickPwn in dela super.
|
|||||
sej postopek je isti ne?
restore, pwn, restore z custom ipsw? Morm kej bit pozorn da ne zaj...? |
|||||
postopek je enak kot pri prejsnjih verzija.
|
|||||
Vprasanje, a je ze kdaj kdo probal pwnan iPhone updejtnit z novim pwnanim firmwareom, namesto da delamo vsi vedno restore?
|
|||||
Tokrat ste Mac uporabniki pršli prej na vrsto ..
.. Win user-ji še čakamo .. |
|||||
aaaa
1600 error mi jaula P.S. Stupid me |
|||||
v SETTINGS -> GENERAL -> ABOUT
sem opazil nov dodatek "CARRIER" v prejsnjih verzijah tega ni bilo |
|||||
Še komu logoti operaterjev ne delajo?
|
|||||
A ste vsi sli na clean reinstall, ali je kdo naredil samo quickpwn.
Sam sem zdaj odinstaliral vse jailbreak aplikacije in slovenske dodatke potem pa sem mislil, kar quick pwn naredit. Sem mel prejsnjic dobre izkusnje s quickpwnom, tako da upam, da bo tudi tokrat kul. |
|||||
tudi ostalo iz slovenskega paketa ne dela. Ko probam stisnit čšž mi vrze na home screen...
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, ... 30, 31, 32 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |