iPhone garancija | |||||
|
|||||
![]() |
|||||
Pri znanki sem videl enako bedarijo. Iphone ji je na lepem crknil. Zvečer delal, zjutraj se ni več prižgal. Bojda šla matična. Garancija? Malo morgen, telefon je bil malce (res malce!) opraskan po robu in rekli so da je to zaradi udarca in da ne more uveljavljati garancije. Čeprav je telefon zaradi praske delal še vsaj 2 meseca recimo, praska ni poškodovala telefona oz. njegove notranjosti, sigurno pa ne matične. 600€ v sekret in potegni vodo. Zanima pa me še nekaj... Ali se garancijskih listov res ne izdaja več, ampak je garancija vidna preko serijske številke? Tako naj bi dejali ob nakupu iphonea v ZDA. |
|||||
![]() |
|||||
Dejansko ja, ceprav mislim, da v Sloveniji se vedno dobis nek garancijski list, ce se prav spomnim. Jaz sem kupoval tu v UK MacBooka, iPhonea in iPada pa nisem dobil garancijskega lista, je vse prek serijske stevilke. Sicer pa imas itak tudi racun - tako da bo kr drzalo. |
|||||
![]() |
|||||
![]() Hvala! |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 13, 14, 15 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |