iPad 3 (kmalu)
|
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #281 Objavljeno 10.02.2012 11:01:56 Re: iPad 3 (kmalu) |
|
Meni pa je tole dvo letno menjanje dizajna prav všeč. Če grem menjati telefon ne bodo vsi gledali (uff spet ima nov telefon) , če ga pa ne menjam mi je pa tako in tako vseeno (ponavadi menjam na 2 leti zaradi financ).
Glede pokvarljivosti, pa morem rečti da uporabljam apple izdelke že 4 leta in še nisem imel nobenih slabih izkušenj (noben izdelek še ni bil na servisu).
Edino opazil sem, da se je poslabšala "kvaliteta" oz. stabilnost na strani software-ja. Os x lion se mi zdi, da glede stabilnosti in št. bugov ne seže snow leopardi do kolen. iOS pa je kar vredu, vendar se tudi pojavljajo bugi pri različicah, ki pridejo ravno iz bete.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #282 Objavljeno 10.02.2012 11:37:20 Re: iPad 3 (kmalu) |
|
Če morte nove izdelke skrivat doma pred ženo. Je nekaj hudo narobe.
Ni pa pomembni samo hardware ampak tudi software. Kaj je že bilo ko je prišel novi iphoto ven? A so slikce zginle? Pa še bi se našlo... Tudi ios ni popoln. Težave s klicanjem? Applov software ima zadnje čase preveč hroščev, kot da smo na polju.
Tisti ki pravite, da imam jaz nesrečo se motite, imajo tudi drugi podobne težave/napake. Kar poglejte malo po forumih. Bleeding screen, dead pixel so kar pogoste težave pri applu. Da ne govorim tažave z klicanjem iphone 4, 4s. Za kaj mam že telefon?
Kdorkoli reče kaj proti applu ali v prid jb ga takoj popljuvate. Očitno imate hude težave. In ne vidite nič drugega kot samo apple. Večna težava apple userjev.
Pa še slike smart coverja samo za @idejanp:

_________________ Prijavi se v Dropbox in pridobi 2 GB + 250 MB prostora.
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #283 Objavljeno 10.02.2012 11:41:21 Re: iPad 3 (kmalu) |
|
felix je napisal/a: | Bleeding screen, dead pixel so kar pogoste težave pri applu. Da ne govorim tažave z klicanjem iphone 4, 4s. Za kaj mam že telefon |
tu se pa motiš. iPhone 4 in 4s sta popolna telefona, problemov s signalom oz. klici ne obstajajo le pravilno je treba držat telefon (ne spomnim se več, z levo roko ali kako že, pa prsti ne smejo biti na..ma ne vem več..  ). call failed in no service pa je pravtako krivda operaterja  in ne telefona oz. iOS-a..
čakamo še odgovor za home tipko, ki kar po tekočem traku "pošilja" iphone na servis... 
|
 |
Jabuk Staff
Kraj: Logatec |
|
 |
|
Prispevek: #284 Objavljeno 10.02.2012 11:46:33 Re: iPad 3 (kmalu) |
|
ob tako množični proizvodnji se jasno najde tudi gnilo jajce…  jaz težav s klicanjem pri 4s nimam… pa konec koncev glede na to da je vedno kaj novega in vedno več funkcij jasno da se najdejo stvari, ki kdaj ne funkcionirajo in so polne hroščev… pa glede na to da so take pritožbe glede iOS 5 je pa tudi veliko novosti…, ki jih prej ni bilo! meni je bil iOS 4 cist prevec zastarel…! vseeno tud če se kaj pokvari sem vesel ko pomislim da ko bom nesel na servis dobim v zelo kratkem casu refrubished.… drugje bi čakal na servis po 30 dni…
@ felix zgleda nisi rojen pod srečno zvezdo 
|
|
 |
|
Prispevek: #285 Objavljeno 10.02.2012 11:48:52 Re: iPad 3 (kmalu) |
|
In ti praviš to kot strašni poznavalec. Ios uporabljš šele od 4.x. Težav z klici nimaš zato ker imaš beto gor in so to že popravili, po enem tednu ne moreš rečt da nimaš težav.
A ima iphone že mms, video telefonijo? 
|
 |
Jabuk Staff
|
 |
|
Prispevek: #286 Objavljeno 10.02.2012 11:52:22 Re: iPad 3 (kmalu) |
|
felix je napisal/a: | In ti praviš to kot strašni poznavalec. Ios uporabljš šele od 4.x. Težav z klici nimaš zato ker imaš beto gor in so to že popravili. |
tudi ko nisem imel bete… nisem imel problema  na beto sem šel pa samo zaradi backupa ker sem imel narejenega na beti in ko sem bil na iOS 5.0.1 ga nisem mogel povrniti… drugače pa nisem newem kak poznavalec in ja šele od iOS 4 naprej pa vselej vidim koliko novosti je od takrat…
sicer pa to ne sodi več v to temo tako da ja odneh ti pa jokaj še naprej pa še vedno si povrh vsega apple user… pač nisi rojen pod srečno zvezdo… pa tudi ti je idejanp lepo povedal včeraj… Nazadnje urejal/a iDavid4 Pet 10. Feb 2012 11:55; skupaj popravljeno 1 krat
|
|
 |
|
Prispevek: #287 Objavljeno 10.02.2012 11:54:03 Re: iPad 3 (kmalu) |
|
Pred ios 4 so bile pa take težve, kot jih ima android sedaj, pa tega noben ne vidi.
Brez bete si bil pa par dni. o tako kratkem času pa ne moreš govorit o težavi, saj je večina to težavo dobila kasneje.
Imaš prave simptome apple fanboya. Če nekaj ne dela za to ni kriv apple in se smatra to kot jokanje, če povem na glas. In naj grem k konkurenci. Spomi se kašne probleme si ti imel na začetku, sanjal si tudi o temu da boš prodal iphone in ne vem kaj še vse. Samo zato, ker so ti iphone odklenili kasneje.
Nazadnje urejal/a felix Pet 10. Feb 2012 12:03; skupaj popravljeno 1 krat
|
 |
Jabuk Staff
|
 |
|
Prispevek: #288 Objavljeno 10.02.2012 12:02:59 Re: iPad 3 (kmalu) |
|
felix je napisal/a: |
Imaš prave simptome apple fanboya. Če nekaj ne dela za to ni kriv apple in se smatra to kot jokanje, če povem na glas. In naj grem k konkurenci. |
tega nisem rekel...to si sam prišel do tega in vsak naj uporablja kar je njemu všeč. jaz zase vem....za ostale me niti ne zanima...vsak zase ve kaj je prav in škoda naprej smetiti temo ...moderator naj zbriše te poste pa bo mir govora je o novem ipadu za katerega komaj čakam da bo moj hahahahah 
|
|
 |
|
Prispevek: #289 Objavljeno 10.02.2012 12:14:25 Re: iPad 3 (kmalu) |
|
Kaj pa je to?
iDavid4 je napisal/a: | sicer pa to ne sodi več v to temo tako da ja odneh ti pa jokaj še naprej pa še vedno si povrh vsega apple user… pač nisi rojen pod srečno zvezdo… pa tudi ti je idejanp lepo povedal včeraj… |
Potem marsikdo ni rojen pod srečno zvezdo, tudi ti ne. Saj si odnesel odklenjen telefon dobil pa zaklenjenega. Pa so ti ga odklenili. Potem si pa vsake 14 dni trobezlav eno in isto. Da to ni odklenjen telefon in da hočeš novega, da boš sedanjega prodal,...
Zdaj ti je pa nerodno, pa je treba poste kar zbrisat?
|
 |
Jabuk Staff
|
 |
|
Prispevek: #290 Objavljeno 10.02.2012 12:18:51 Re: iPad 3 (kmalu) |
|
meni nima biti kaj nerodno… zadevo s servisom smo naslednji dan rešili in je to to… volk sit koza cela!  newem kaj bi rad s tem dokazal sedaj? da znaš uporabljati iskanje??
škoda pa je smetiti temo lahko pa se preselimo v temo ena brezvezna debata če želiš??
|
 |
|
Prispevek: #291 Objavljeno 10.02.2012 12:24:56 Re: iPad 3 (kmalu) |
|
iDejanP je napisal/a: | Mene ne zanima kdo ti je kaj kupil (pa tudi če sta ti starša kupila, kar sta ti in zdaj lažeš, ker te je sram ne vem česa že......JOČI SE ). Vse kar ti želim povedat je, da se lahko sam odločiš, če boš neko stvar kljub zaprtosti in dodatnim stroškom za popolno uporabo kupil al ne. Pa saj nismo v času Vice Vukova, da bi se tako blesavo izgovarjali. |
drugače pa je izgleda imel iDejanp prav...pa si potem od hudega šel raje spat ...
Kraj: Mengeš |
|
 |
|
Prispevek: #292 Objavljeno 10.02.2012 12:25:57 Re: iPad 3 (kmalu) |
|
Felix jaz sem že kar nekaj časa na ios5, nikoli beta, kolega enako, pa niti na trojki niti na 4s NIKOLI nisem imel call failed ali kaj podobnega, torej to NI težava IOSa, ampak, kot rečeno, stvar operaterja. Kdaj ti bo to jasno?
edina nejasnost je tukaj KDAJ to dogaja, oziroma pod katerimi pogoji operater umre....
Sploh pa noben tukaj ne trdi da je iphone popoln telefon, razen tebe.
Daj mi povej nekaj, kar mi enostavno ni jasno: IMAŠ iPHONE?
- če ja: mi je še manj jasno zakaj hudiča si kupil telefon, ki je tako obupno zanič in grd;
- če ne, potem pa razumem, saj poznam kar nekaj takih, ki si ne morejo privoščiti tega telefona ali pa se jim zdi neumno dati 600 evrov za telefon in potem sami sebe prepričujejo, da je telefon itak slab, grd....da ga itak ne bi kupili...čeprav to v bistvu nikoli ne deluje, saj noben od teh ne uspe prepričati niti sam sebe, kaj šele ostale...
|
 |
Jabuk Staff
|
 |
|
Prispevek: #293 Objavljeno 10.02.2012 12:30:37 Re: iPad 3 (kmalu) |
|
protoncek je napisal/a: | Felix jaz sem že kar nekaj časa na ios5, nikoli beta, kolega enako, pa niti na trojki niti na 4s NIKOLI nisem imel call failed ali kaj podobnega, torej to NI težava IOSa, ampak, kot rečeno, stvar operaterja. Kdaj ti bo to jasno?
edina nejasnost je tukaj KDAJ to dogaja, oziroma pod katerimi pogoji operater umre....
Sploh pa noben tukaj ne trdi da je iphone popoln telefon, razen tebe.
Daj mi povej nekaj, kar mi enostavno ni jasno: IMAŠ iPHONE?
- če ja: mi je še manj jasno zakaj hudiča si kupil telefon, ki je tako obupno zanič in grd;
- če ne, potem pa razumem, saj poznam kar nekaj takih, ki si ne morejo privoščiti tega telefona ali pa se jim zdi neumno dati 600 evrov za telefon in potem sami sebe prepričujejo, da je telefon itak slab, grd....da ga itak ne bi kupili...čeprav to v bistvu nikoli ne deluje, saj noben od teh ne uspe prepričati niti sam sebe, kaj šele ostale... |
 zdaj si mu dal vedeti in se bo ponovno potuhnil.... KO JAGENJČKI OBMOLKNEJO 
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #294 Objavljeno 10.02.2012 12:32:46 Re: iPad 3 (kmalu) |
|
Ocitno imajo otroci danes v vrtcu prost dan... in je tema popolnoma zasla... zato jo zaklepam...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Zaklenjeno: Pet 10. Feb 2012 12:32. |