| TV Spored | |||||||||||
super! hvala!
|
|||||||||||
Na...pa si zameni prvo stran:)
pa še ikona: lp Andrej |
|||||||||||
No saj... če koga tako zelo moti in ima jailbreakan telefon, lahko mirno zamenja slike
|
|||||||||||
OK, jaz imam SiOL TV naložen in nimam SiOL TV-ja sploh ampak kabelsko.
Za pogledat kaj je na SLO1, 2, POP... pa vse do DISCOVERY-a ja iste pes ali gledaš na eni ali drugi aplikaciji... ali se motim... razlika je verjetno le v nadaljevanju programske sheme... pa še tle???? _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||||||||||
V tem konkretnem primeru bo razlika samo v tem, da bo na zacetku druga slikca
|
|||||||||||
Ne, pri sioulu kaže še vsebino zraven
|
|||||||||||
TNX Mojster |
|||||||||||
|
|||||||||||
Super! Hvala! |
|||||||||||
Thnx! So res nadležne |
|||||||||||
Hvala =]
Še 5 jih ma možnost, po tem, ko sem jih jaz izklopil.... |
|||||||||||
še 4
|
|||||||||||
HVALA !!! |
|||||||||||
ja hvala, prov zadnji sm se prjavu, ln
|
|||||||||||
Verjetno ste opazili, da v zadnjih dneh spored ni vedno deloval.... ta problem bi sedaj moral biti odpravljen.
|
|||||||||||
Nova verzija je na App Store-u.
|
|||||||||||
v slo store še ga ni, ali pač?
ah, sem že naredil update, namreč iPhone mi je takoj zaznal, Macbook pa ne |
|||||||||||
en predlog(mogoče je že bil pa ga nsem zasledil)...da bi se dodal gumb za alarm...recimo, da vidim eno zanimivo oddajo, klik na oddajo, in imam možnost dodati alarm. Drgač pa vsakodnevno uporaben program z moje strani
|
|||||||||||
Ni možno, ker apple ne omogoča dodajanja opomnikov v koledar. Razmišljam pa o push notifications rešitvi... ampak če bo, bo plačljiva.
|
|||||||||||
mislu sem v smislu, da se zažene aplikacija alarm iz tega programa
|
|||||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 13, 14, 15 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |