Smem prašati zakaj mi nalaga že 10min hackulo.us pa noče do konca naložit ?
| Jailbreak iOS 5.0.1 iPhone, iPad | |||||
Smem prašati zakaj mi nalaga že 10min hackulo.us pa noče do konca naložit ?
|
|||||
Ker je zunaj untethered, sem ponovno odprl temo, kamor lahko pišete, povprašate, odgovorite -->
http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=27830&start=20&postdays=0&postorder=asc&highlight= _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
aleksy najbrž tale gsc.ipad ni podprt še za iOS 5.x ...
Ali kaj v tem smislu. |
|||||
Ja.. |
|||||
Najbrž je overloaded. |
|||||
Restore preko iTunes in potem sveži jailbreak
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Zrihtu ! hvala
|
|||||
Možno ja, bom počakal, da posodobijo. |
|||||
Ali lahko Jailbreakam Simobilov iPhone 4 ?
|
|||||
In kaj bi bil simobilov iphone 4 posebnega? Lahko jailbreakaš brez problema.
|
|||||
A moram naredit restore, k mam zdj JB 4.3.3, pa dat na 5.0.1? ali lahko pač dam samo update na 5.0.1 pa pol nardim JB. phone pa 3gs ital.
|
|||||
torej če sem že na 5.0.1 potem ne rabim naredit restore...ampak samo jailbreakam z redsnow?
thx |
|||||
Mirno hladno nardis JB - za vse: PREDPOGOJ JE IOS 5.0.1! Zdej pa, ali naredite update, ali pa ste ze na tem iOS, nima veze..
Zazenes Redsnow in problem resen (ceprav ne vidim nobenga problema) Fantje, se lahko pogovor nadaljuje v temi UNTETHERED JAILBREAK, da ne bomo imeli "dvo-kanalnega" sporocanja? _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 12, 13, 14 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |