| dvihtelic je napisal/a: |
| preko sms oz imessage |
Preveri nastavitve za Messages ...

| IOS 26 | |||||
Preveri nastavitve za Messages ... ![]() |
|||||
|
|||||
A še komu (verjetno po zadnjem apdejtu na 26.1.) zaslon začne občasno malo trokirat oz. skrolanje in animacije na homescreenu niso več tekoče? Nekako tako, kot bi se refresh znižal na polovico. Meni se to dogaja na iPhone 16 Pro Max.
|
|||||
opažam isti problem že od iOS 26.0.1 na iPhone 16 pro. |
|||||
Ja, isto. Na Iphonu 16 pro max ja, medtem ko na Ipadu ne. Zanimivo. |
|||||
Meni podobno na iPhone 16 Pro |
|||||
če mi lahko kdo pomaga.
Od namestitve prve bete 26 pa do danes, mi na bolha aplikaciji in še eni tipkovnico ne osvetli, slika ena in dva. obe aplikaciji probal izbrisat in na novo naložiti. tretja slika je iz messsengerja, kjer je tipkovnica ok, tudi pri smsjih in vsepovsod drugje, kjer se jo uporablja. naprava posodobljena na zadnji ios 16 PM. aplikacije posodobljene.
![]() |
|||||
To imam tudi jaz na zadnji beta 26.2
|
|||||
Izgleda, da je to bug v appih, ki še niso bili posodobljeni za ios 26 (oz. zgrajeni v novem xcode). Tipkovnica je iz prejšnjega ios, mogoče kaj serjejo zadaj v kodi in voila
|
|||||
Ne vem, zakaj so tako bedasto "skrili" All Tabs gumb v Safariju, da moraš najprej na "tri pikice" gumb tapknit in šele potem na All Tabs. Prej je bil takoj na dosegu z enim tapkom. A se da to kako nazaj vklopit, da bi bil All Tabs takoj na voljo? To se vendar pogosto uporablja!
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Primes spodaj polje, kjer je URL in poslajdas navzgor ... ![]() |
|||||
Oho, no to je pa v redu potem. Hvala! _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Še bolje, "pinchneš" kot bi zoom out delal kjerkoli na zaslonu. |
|||||
Nato pa prst podržiš na modri kljukici in ti odpre close all tabs
_________________ Mac mini M2pro |
|||||
Ha!
Za pinch sem vedel, za slide up pa ne. Super. Tudi ta finta za zapret vse je dobra. |
|||||
Uporabno! No, saj malo napredka pa je..
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 11, 12, 13 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |