v copilotu lahko nastaviš višino avta čeprav je vprašanje koliko ima podatkov za naše kraje.
| Navigon | |||||
v copilotu lahko nastaviš višino avta čeprav je vprašanje koliko ima podatkov za naše kraje.
|
|||||
kje pa najdes kopilota? |
|||||
"Mormo pa vedet da 95% ljudi ne obvladajo navigacij in jo posledično ne izkoristijo 100%" Kako pa ti to veš da toliko ljudi ne obvladuje navigacijo a si tudi ti slučajno med njimi ta tvoja izjava je kar ponižujoča za ljudi ..ti se pa verjetno smatraš za ne vem kaj ali kako pač..LOL |
|||||
Ima Navigon večkrat kakšne akcije in ponujajo cenejšo ceno? Razmišljam namreč o nakupu in bi raje počakal, če bo še kakšen popust
|
|||||
Ja, nabavil sem ga pred par meseci, ko sem ujel 50% OFF vikend... Je treba spremljat. |
|||||
jaz sem isto naletel na akcijo...namesti si Apptracker (ce se ne motim) iz Appstore in lahko dodas programe, katere ti spremjla pocenitve itd... off topic: Ce koga zanima je sedaj My measures program iz 3.99€ na 0.79€...sem ga nabavil pred dvema tednoma po ta visji ceni Lp |
|||||
Sem naložil tale tracker, ampak mi nekaj ni najbolj jasno
|
|||||
AppShopper verjetno
Sicer pa Navigonov je cel kup...
...in cena za Navigon Mobilenavigator Europe je 119 U$D oz. 89,99€ v SLO AppStore-u ... in v AppShopperju je res malo cudno napisano, ker je "pocenitev" iz 74,99U$D na 119,99U$D ![]() |
|||||
Sem gledal ze Europe. Jaz sem imel nameščeno aplikacijo App Tracker, kjer je bilo prikazano, kot da je Navigon še vedno znižan. Tule je vse razumljivo
|
|||||
Mogoce kratka navodila,kako brisati drzave,ki jih ne rabis v navigaciji,je ze bilo v eni temi pa ne najdem...hvala
|
|||||
Na Mireo ( http://www.mireo.hr/en/navigation-apps/maps/available-maps ) le 36 MB celotna SLO - tukaj nekaj ne štima??? |
|||||
Pred kakšnim tednom je Navigon objavil posodobitev. Par stvari so izbojšal, med boljšimi pa je gotovo to, da iz nabora dodaš države ,ki jih rabiš (torej ne brišeš ven ampak samo dodaš to kar rabiš). Sam imam zdaj naložene samo slo, aut, ita in cro. Naložiš si jih, ko si v wi-fi, potem pa itak vse dela off-line. Priporočam Navigon, ker ga uporabljam že pol leta in dela b.p., zgleda lepo, fajn si je naložit še panorama view (7eur) in posodobitve kart na tri mesce (15uer)... _________________ MacBoook Pro 13" (2010) Mountain Lion Iphone 4 iOS 5.0.1 (2011) Apple TV (2011) Ipad 4 (2013) |
|||||
aja, pa še to: splača se dat v appshoperju navigon pod wishlist, kjer ti potem javlja pricedrop-e. Navigon Europe se vsakih dva mesca poceni iz redne cene 90eur na 70 ali celo 60 eur za dva dni.
_________________ MacBoook Pro 13" (2010) Mountain Lion Iphone 4 iOS 5.0.1 (2011) Apple TV (2011) Ipad 4 (2013) |
|||||
Mi zna kdo hitro povedat kaj vse se da izklopit pri Navigon da mu preprečiš dostop do interneta .. ala traffic info itd.. kaj vse ga povezuje na net.
Jutri grem v nemčijo pa nočem da bi se mi povezoval da ne bo račun rastu, pa še tko me zanima. lp |
|||||
Na iPhone-u izklopi Data roaming in bos "varen" pred nekontrolirano visino racuna
![]() |
|||||
To vem da moram izklopit, bol sem se bal da mogoče Navigon sam po sebi kako zaobide sistem in gre na net
|
|||||
Ce je to stikalce na OFF, potem se izven domacega omrezja ne pretoci niti en byte |
|||||
Sem imel JB, odkar je pa ios5 ga pa nimam več |
|||||
Verjetno neumno vprašanje, pa vseeno. Je možno kupiti Navigon in ga naložiti na več naprav (če bi se logiral z enakim accountom)?
Hvala, lp |
|||||
Jp.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 12, 13, 14 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |