Jaz samu upam da dobim svojega pred 150 stranjo.
| iPhone 5 pri SiMobilu | ||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Zdaj pa spet lahko nabijemo novih 40-50 strani z ugibanji kdaj, kaj točno in koliko.
Jaz samu upam da dobim svojega pred 150 stranjo. |
||||||||||||||||||||||||
A kaj vsi na tej temi visite...men odpira vsako stran z zamikom...včasih sploh ne!
Zdej že kupujejo SMS-e iz Simobila....pa sej vi ljudje iz samih sebe ovce delate, pol pa date konkurenci ideje za kreativo! Kupi ko moj SMS? lol |
||||||||||||||||||||||||
Čestitam unim, ki ste dobili SMS
Kdo je tukaj kriv, da pride v državo samo tako majhna količina mobitelov je težko rečt. Če je Simobil res naredil vse je potem velika krivda seveda na strani Appla, težko si predstavljam da bi neko resno podjetje pustilo nepokrita naročila za 1000 ali pa 2000 komadov in tako imela na grbi jezne uporabnike. V bistvu cela država!? Medtem je pa dnevena kapicetata par tisoč telefonov prodanih? Če nas ne bi jemali resno nas ne bi dodali v drugi krog izdaje? Seveda pa po drugi strani avstrijci sigurno bremzajo dobavo k nam in oni zase poberejo večino, torej po tej verziji bomo dobili večjo količino ko bodo v avstriji pokrita naročila če gre seveda tok naročil po tej poti. Samo dajem opcije na mizo ![]() |
||||||||||||||||||||||||
Na Jesenicah tudi nobenega.. Žalostn
|
||||||||||||||||||||||||
Upam da iphone5 se dooooooouug ne bo v slo. Hahahahah
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
Kire so ostale opcije oz kam grem lahko najblizje po iphone? Se da sploh kje dobit,razen na pogodbo?
Ker imam ze kupca za sedanjega in nebi vec cakal simobila.. |
||||||||||||||||||||||||
100% ker sem čakal na cene, ker ponavadi lahko padejo z novim mescem, no in niso tko, da sem 1. 10 Sem pa vprašu kako to, da sem dobil SMS pa mi ni zanl povedat. Kliko vas je naročil v LAB-u v BTC-ju? lahko da so jih random po poslovalnicah pošilal. kater sem bil v labu ne vem. Lahko ti pa za pokušino i5 za en klic posodim P.S. vse ok, nč spraskan, dela k šus |
||||||||||||||||||||||||
Zagreb |
||||||||||||||||||||||||
Aja pa še tok samo SMS sem dubu, nobenga maila.
Lahko sem se zatipku jst al pa oni. |
||||||||||||||||||||||||
Se že kaj ve koliko jih je dobila Hrvaška? Pač, ker vidim koliko ljudi je čakalo v vrsti.
|
||||||||||||||||||||||||
Evo dobu sms hvala bogu minuto nazaj je zapiskalo tko da jaz osebno ga ne rabim vidm pa mastn zaslužek.
2000€ Prodam prvemu ki mi pošlje ZS. |
||||||||||||||||||||||||
Imaš ZS.
Not. |
||||||||||||||||||||||||
Čeprav so na tem forumo precej obrisani ljudje, upam da ne bo nihče tako zelooo obrisan in kupil telefona od tebe.
|
||||||||||||||||||||||||
Hm, nebi si mislil ampak kot kaže ne gredo po točnem vrstnem redu oddanih naročil. Kot kaže so telefone razposlali po poslovalnicah, poslovalnice pa potem pošiljajo SMSe vrstnem redu. Skratka zmešnjava. Čudno.
|
||||||||||||||||||||||||
to so nekaj po svoje naredili.
Napisali so, daso nove zaloge bile manjše... Manjše kot v prvi rundi? Prva rudna 50, druga še manj To je en Kitajec v 4 minutah setavil.... |
||||||||||||||||||||||||
Ma za nikamor ni to P.S.: Še vedno noben ne proda smsa ? |
||||||||||||||||||||||||
Najprej mi je bla ful fora, da ga dobim med prvimi, zdej bom pa vesel če ga dobim pred novim letom.
|
||||||||||||||||||||||||
V drugi rundi je blo več iphonov kot v prvi vendar je bila zaloga še zmeraj premajhna da bi pokrili 1/4 rezervacij. Naživce mi grejo taki, ki iPhona samo zato kupijo da ga potem naprj za več prodajo.. ajde če bi kupu saj enga tko pa 3 kup pa smo pol ostali prkrajšani..
|
||||||||||||||||||||||||
Ni moja stvar, pa da se vtikam, ampak tukaj se pa strinjam. Ne rečem da bi jih nekdo iz švice uvažal pa prodajal za mastne pare, samo eni pa dejansko potrebujemo nove telefone. |
||||||||||||||||||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 118, 119, 120, 121 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |