Najverjetneje na firmo kupljeni telefoni... Poglej v trgovino pa takoj vidiš v kakem stanju so...
| Iphone iz Italije | |||||||
Najverjetneje na firmo kupljeni telefoni... Poglej v trgovino pa takoj vidiš v kakem stanju so...
|
|||||||
Aha pol drži, to kar sm pri računovodji preverjala, da dejansko plačaš neto ceno brez davka. No to je dobro vedet. |
|||||||
jaz sem pri njih kupil e71, ki je bila takrat za dobrih 100eur cenejša kot pri telerayu. nobenih problemov in garancijo lepo vnovčiš pri njih. tip mi je povedal, da dobivajo robo iz nemčije, za iphone pa ne vem. vsekakor cool trgovina, brez nategancij, sedež imajo pa v wtc-ju v lj |
|||||||
Ko sem sam kupoval iPhonea, sem se zanimal tudi za njihovo ponudbo. Prodajajo tovarniško zaklenjene z naloženim yellowsn0w. Tako da sem se raje odločil za italijanskega.
|
|||||||
Hvala obema za informacijo.
Zaenkrat še zbiram finančna sredstva, tako da bo še malo trajalo. |
|||||||
Lp!
Odločil se bom da bom kupil iphone 3g 8gb. bi pa vprašal če je kdo bil zdaj v teh dneh v Trstu. Ali jih še imajo na zalogi. Kupil ga pa bom prek firme. Hvala! |
|||||||
hehe, jaz tudi mogoče poleti (julij-avgust) morda celo pozneje komaj čakam pol bom kul, z iPhone-om v roki |
|||||||
Takrat pa bo zunaj že tako nov
|
|||||||
Mogoče link do preverjenega vira? |
|||||||
Eden višjih funkcionarjev pri applu je rekel da je cikel iphonov vsako leto junij...
|
|||||||
Schiller: Apple marches to certain annual product cycles: the holiday season (Novemberish), the educational buying season (late summer), the iPod product cycle (October), the iLife development cycle (usually March), the iPhone cycle (June).
|
|||||||
Kakšno ceno lahko pričakujemo? Vsaj približno.
|
|||||||
Pojma nimam
|
|||||||
kaj v italiji tudi dobiš tiste lepe vrečke bele barve z iPhone-om narisanim?
tako malo smešno vprašanje |
|||||||
To je pa sploh dobra novica. Se bo splačal pol mal dlje šparat. |
|||||||
lol, zdej pa nisem zihr a bi kupu 3G al ne.
570€ je le neki dnara ane ^^ |
|||||||
Nov bo 100% zunaj max čez 4 mesece... Ne bo pa drastičnih sprememb pomoje le v kameri in spominu pa mogoče na bateriji...
|
|||||||
Mhm, moj kolega je reko da bo raje počakal do junija... če slučajno ne pride nov, bo kupo 3G drugače pa ta novega... ampak bilo bi res čudno če apple ne bi izdal nove verzije. Vseeno morajo ostati v stiku s konkurenco in ta ga bo počasi dohitela...
|
|||||||
saj na to čakam |
|||||||
A mi lahko kdo potrdi, če ima katera od trgovin v Trstu na zalogi iPhone 3G (črn)? Hvala! Če pa ni te informacije, pa bom pisal na mejl.
A se Italijani odzivajo na mejle (saj vem, da mora biti v italijanščini, ker na mojega angleškega še ni odgovora). |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |