iMacovo 👍
| iPad 4th generation | |||||
iMacovo 👍
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
tole?
http://www.mimovrste.com/artikel/2260018221/tipkovnica-apple-brezzicna mal mi je draga 70€....to je skor četrtina mojega iPada:) _________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||
|||||
very funny
_________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||
Pa mislm, da lahko dobiš kakšen fajn kitajski fake na ebayu.. Recimo ipad cover oz. nosilec z vgrajeno tipkovnico pa take..
|||||
Ewo lej k ne morm spat sm se potrudu:
http://www.ebay.com/itm/Wireless-Bluetooth-3-0-Multimedia-Keyboard-for-Apple-PC-Mac-Macbook-iPad2-White-/221041909529?pt=Other_Tablet_eReader_Accessories&hash=item33771fdf19 Sicr maš tuki kr neki tega. Če pa mislš sabo prenašat pa se pomoje tale velik bl splača |
|||||
sam je problematično naročit tako tipkovnico iz tujine ker ni nujno da bojo šumniki delali ne...imam ravno eno medion bluetooth tipkovnico doma in nikakor ne morem usposobiti šumnikov...
_________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||
kako dolgo vam zdrzi baterija? da malo primerjam z mojo
|
|||||
Ali lahko s polnilcem za ipad polnim iphone5 in obratno?
|
|||||
z polnilcem iphona lahko nafilaš ipada, samo bo trajalo še pa še
glede obratno pa ne vem, sem enkrat filal 4ko z polnilcem od ipada pa se je telefon zelo segrel |
|||||
Ja z ipadovim polnilcem lahko polniš iphone, ampak se zaradi tega ne bo nič hitreje polnil. Če pa ipad polniš s polnilcem od iphona, pa je to primerljivo temu, da imaš ipad priklopljen v računalnik, torej je takšno polnjenje zelo počasno oz. ima zanemarljivo vrednost.
|
|||||
Dodati je še treba, da če iPad sprazniš u nulo, ga iPhone polnilec ne bo zbudil ..
|||||
Ali ima mini tudi močnejši polnilec?
|
|||||
Ne ma tacga k iPhone.. Ampak je fajn če kupiš močnejšega - 12W, ker iPad mini zna izkoristiti moč močnejšega.. In se bo veliko hitreje napolnil.
Več v temle videju : http://www.youtube.com/watch?v=d93yb7kkTFI |
|||||
.. ampak se kr hitro polne mini s tistim "iphone" polnilcem .. Sem bil ZELO zadovoljen s polnjenjem od 0% do 100% recimo ..
|||||
Mislite da se sedajle "splača" kupiti ipad 4,
Ali bo bolje počakati na 5-ko? Hvala, lp |
|||||
Če boš vedno čakal na novi model, boš brez... Je pa res, da mora biti ugodna cena...
|
|||||
Moje mnenje: Počakaj še tale 2.tedna,ko bo več znanega… _________________ |
|||||
|||||
ce koga zanima mam doma ipad mini loghitecovo bt tipkovnico je prakticno nova kupljena v zda.. za ene 50€ se jo odrecem .. pa ne mi pisat da kdo da 45 al kaj podobnega |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |