| Milko je napisal/a: |
| Men je pa ravno ta black/white všečen, nisem pa tako navdušen nad kromom |
same here
| Kakšno znamko avta vozite? | |||||||
same here _________________ MBP13 M1, 16GB, 1TB, macOS Sonoma /27" iMac 3.4GHz i7, 16GB, 2TB SATA+256GB SSD, AMD Radeon HD 6970 2GB /Apple TV 3rd Generation /Apple Watch Series 6 GPS 44 mm Space Gray /iPod classic 160GB /iPod nano 16GB /iPad 9 64GB /iPad Air 2 64GB /iPad Air 32GB /iPad 3 32GB /iPad 2 16GB /iPad 16GB /iPhone 12 Pro 512GB /iPhone X 256GB /iPhone 7 128GB /iPhone 6S 128GB /iPhone 6 128GB /iPhone 5S 64GB /iPhone 5 64GB /iPhone 4S 64GB /iPhone 4 32GB /iPhone 3GS 32GB /iPhone 3G 8GB /iPhone |
|||||||
Saj to kar sem jaz predlagal je navadna h7 žarnica, le da ima xenon efekt. Torje sveti bolj močno in bolj belo. Sem pa sam prjšnji mesec gladko naredil tehnični s takimi žarnicami. Pa še park lučke mam take z efektom in ni bilo nobenih problemov.
_________________ ______________________________________________________ iPhone 7+ 128GB, matt black iPhone 6 SpaceGray 16GB iPhone 5 Silver 16GB iPhone 4 Black 16GB iPad Air Silver 32GB iMac 27" (Late 2013) MacBook Pro 13" (Early 2015) Apple TV 3rd generation |
|||||||
Sam vse te kvazi xenon efekt zarnice so za popizdit za nasproti vozece avte - ful se blesci. Pa zvecer nimajo take svetilnosti na prazni nerazsvetljeni cesti - vem sam iz lastnih izkusenj.
Probal Narva, Osram itd - ja izgledajo bolj belo, svetijo pa slabse. Pa na cca. 2 meseca sem jih menjaval. In glede na to, da pri novih avtih skoraj ne mores nic sam sem seveda moral na servis. In je slo za to cca. 40 na 2 meseca (servis, delo, zarnice) |
|||||||
Ne samo da se blesci ce vozi en tak nasproti tebe, huje je ce en tak vozi za tabo, pa da nima pravilno snopa usmerjenega... Mas javno razsvetljavo v avtu in ne vidis na cesto...
_________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||||
To o čem se menite niso krive tote žarnice halogensko bele
To so ponavadi taki ki si v luči zmontirajo samo xenon žarnice ,pa se vozijo brez leče! Tak da signalizirajo marsovcem. |
|||||||
renault? citroen? peugeot? fiat? lancia? alfa romeo? kakega od teh voziš? še posebi zadnji 3 me nič ne čudi, da ti žarnice crkujejo ena za drugo.
če pa ti na obstoječo napeljavo uspeš vgradiš xenon žarnice, pa da se ti prižgejo.. si velik frajer zame |
|||||||
Nisem rekel da vgradijo na obstoječo napeljavo! Saj napeljava se spremeni/menja,ampak so taki majstri da se potem vozijo brez leče. Tole je pa res svinsko če maš takega za sabo ponoči |
|||||||
@HHSK - nic od nastetega ne vozim - sem zamenjal ze avto
Sedaj pa vozim ta zadnjega Leona in sem investiral v full-LED zaromete in sem vec kot zadovoljen |
|||||||
mene sploh ne motijo te aftermarket luci k jih folk ugrajuje, pa tut ce svetijo previsoko in to predvsem ker ne buljim direkt v njih, ubistvu sploh ne sljivim nasproti vozecih. Edino kar me zmoti ce ma przgane dolge
_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||||
Pri nas pa smo bolj pri VW koncernu - Sharan 2.0 TDI DSG in Golf Sportsvan 2.0 TDI DSG. Prešli pa od Alfe, Fiata, Citroena, Renaulta, pa Opel se še nekoliko drži...
_________________ iMac 27" Late 2013, iMac 27" Mid 2010, iMac Early 2009/MacBook Pro Mid 2012, MacBook Pro Early 2011, MacBook Pro Mid 2009/MacBook Late 2009/iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Mini Retina, iPad 3, iPad 2/iPhone SE, iPhone 6S Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS/iPod Touch 5th gen, iPod Touch 4th gen/iPod Classic 5th gen/iPod Nano 2nd gen/Apple TV 3rd gen/ Time Capsule, Airport Extreme, Airport Express |
|||||||
Naj ti en tak vozi za tabo celo noč... Pa boš š kako vidu, kako te bo motlo... _________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||||
mam uno anti dazzle funkcijo na ogledalih tko da me za zadnje res ne gane.
bolj me motijo te nove LEDike k so na nekaterih modelih super svetle. ampak se res redko zgodi da biljim v luci. _________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||||
Ma to mam tud jaz na avtu... Problem so stranska ogledala... Od katerih se ti blešči v oči...
_________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||||
Vse več avtomobilov, predvsem višji razred ima tudi na stranskih ogledalih samozatemnitev. _________________ |
|||||||
Res je
Men to full prav pride. Tako notranje kot zunanja sta samozatemnitvena. |
|||||||
Res je, sploh ne vem kdo si je zmislil samo notranje samozatemnitvono ogledalo. Ali vse ali nič.
_________________ |
|||||||
|
|||||||
Pri nas pa so ze dolgo na dvoriscu alfe
|
|||||||
haha, to si pa dbest opisu alfo romeo. |
|||||||
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |