Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Naslednja
Bolha
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kočevje
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #221   Objavljeno 29.09.2014 14:02:48
Re: Bolha
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Marciate je napisal/a:
Ti kot privat prodajalec in ne kot pravna oseba nisi dolžan odgovarjat za skrite napake oz. nisi dolžan dajat po zakonu 90 dnevno garancijo na prodan RABLJEN izdelek.

Torej videno-kupljeno bi lahko odločilo marsikaj. Kot že napisano, lahko vztrajaš pri večih stvareh, če res nisi vedel za napako.(poznejša okvara, ob nakupu sprobano-delujoče)

To si vzami kot nasvet, samo če RES nisi vedel za dvd enoto.. če si pa vedel pa si itaq veš kaj naredil... Smile

Lp

če bi za napako vedel, bi jo že prej sam odpravil, oziroma povedal za napako. me mislim da marsi kdo že pozna na foromu, da nisem neki nategovalec. tako da res ne vem, nisem vedel.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #222   Objavljeno 29.09.2014 14:31:42
codeguru je napisal/a:
če bi za napako vedel, bi jo že prej sam odpravil, oziroma povedal za napako. me mislim da marsi kdo že pozna na foromu, da nisem neki nategovalec. tako da res ne vem, nisem vedel.

Torej stoj za svojimi besedami in tipu ne popusti. Lahko da odvetnika v lajfu ni videl in samo blefira, grozi.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #223   Objavljeno 29.09.2014 14:48:46
codeguru je napisal/a:
Jaz res nisem vedel ce zadeva dela ali ne. Ker iskreno nisem niti sprobal. Smesno mi je to, da me je kontaktiral sele po dveh dneh, ceprav je napisal, da je sprobal takoj ko je prisel domov. Imam sms v katerem to pise

Ce imas sms v katerem je napisal da je sprobal vse in vse dela potem naj kar grozi ti g z tem smsom imas na ketni nima najmnajsih moznosti....sam si pa napisal da je bil ze v startu sumljiv tecn tip seprav imas opravka z enim ki isce probleme....
Upam da ti uspe vse resit, kar se tice pa groznj z odvetnikom nvrjamem da bo tip dal 500€+ zato da na sodiscu se gre za tistih 450€.... Odvetniki niso pocen plus vlecejo zadevo da fajn iztrzjo...
Dobr resi zadevo.

Apple TV 4K 128GB
Apple watch Ultra
Home pod mini Blue and yellow.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Prispevek: #224   Objavljeno 29.09.2014 14:58:31
A ti sploh že veš, kaj tip hoče od tebe?

Kakorkoli ti bo vsak odvetnik najprej poslal kak dopis in od tebe pismeno zahtehteval, kar bo pač mislil, da je prav.

Takrat boš vedel, kaj bi sploh radi od tebe in potem boš mel čas razmislit in ukrepat.

Če ti nekdo grozi z odvetniki in tožbami, prekini vso pisno komunikacijo, ker bodo vse izkoristili proti tebi.

Sam dvomim, da bo prišlo sploh tako daleč.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #225   Objavljeno 29.09.2014 15:11:12
macata je napisal/a:
A ti sploh že veš, kaj tip hoče od tebe?

Kakorkoli ti bo vsak odvetnik najprej poslal kak dopis in od tebe pismeno zahtehteval, kar bo pač mislil, da je prav.

Takrat boš vedel, kaj bi sploh radi od tebe in potem boš mel čas razmislit in ukrepat.

Če ti nekdo grozi z odvetniki in tožbami, prekini vso pisno komunikacijo, ker bodo vse izkoristili proti tebi.

Sam dvomim, da bo prišlo sploh tako daleč.

v enem od smsjev je zahteval vračilo denarja. ja možakar se je pripeljal z novo 5tico in ja zelo picajzlast človek. že v prvi minuti pogovora se je to videlo.
če mi je težil, pametoval, ker je bil malo umazan, pač prstni odtisi na računalniku in zaslonu, šel po vlažilni robček in spucal zaslon, da nebi bilo kake praske na njem.

ja za samo komunikacijo z njim, pa sem tudi zaključil.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #226   Objavljeno 29.09.2014 15:26:24
A pa to maš ti Applov prenosnik, al kaj drugega.

Pa še eno banalno vprašanje. Kako pa se vidi, da optika ne dela?
A ne bere nobenga CDja al ne zna pečt DVDja?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #227   Objavljeno 29.09.2014 15:27:52
prenosnik je bil hpjev.

nevem, v smsju piše da mu ne bere cdjev oziroma dvdjev.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #228   Objavljeno 29.09.2014 15:47:08
codeguru je napisal/a:
prenosnik je bil hpjev.

nevem, v smsju piše da mu ne bere cdjev oziroma dvdjev.

Mal počakaj, da tudi on razmisli, ne bit grob, predvsem pa naj daje on predloge.
V najslabšem primeru mu lahko še vedno vrneš denar.

Kaj več ti ne vem povedat.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #229   Objavljeno 29.09.2014 15:54:44
sem bil več kot kulturen, nisem bil niti malo osoren ali nekulturen.

ja bom počakal in videl kako in kaj. me je samo pač zanimalo kako je s tem
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #230   Objavljeno 29.09.2014 16:16:30
Če sam ne veš, če je dvd prej deloval bi mu js vrnil nekaj denarja za dvd enoto.
Obstaja možnost, da si je napako namislil, ampak če si je pa ni, pa je verjetno zelo razočaran ker je dobil nepopolno delujoč računalnik.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #231   Objavljeno 29.09.2014 16:32:16
amacar je napisal/a:
Če sam ne veš, če je dvd prej deloval bi mu js vrnil nekaj denarja za dvd enoto.
Obstaja možnost, da si je napako namislil, ampak če si je pa ni, pa je verjetno zelo razočaran ker je dobil nepopolno delujoč računalnik.

sem mi že tako spustil ceno za 120 evrov, več kot preveč
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #232   Objavljeno 30.09.2014 08:19:04
Ni vredno živcev in sekirancije za tak denar, če bi prodal avto za 20 jurijev bi razumel da moraš vrnat kupnino al 20 % nazaj. Račnulanik je pa par stotakov in zdaj da bereš neke grozilne sms-e in ne vem kaj. Jaz na tvojem mestu bi tipa poklical direkt, povedal bi mu da si računalnik kupil in nisi vedel da ne dela. Nato ga vprašaš kakšen je njegov predlog oz. kompromis. Dvd enota ni ne vem kok draga, daš mu tistih 50 evrov (govorim na pamet ) in lepo spiš doma. Da mi nekdo teži pa mori po sms-sih za par deset evrov si nebi dovolil.

Če je model tolk šol naprej da ti teži za to dvd enoto ki ni ne vem kolk draga pol pomeni da mu ful pomen in da ne bo kr tko odnehal.

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #233   Objavljeno 30.09.2014 08:21:23
zgodba se nadaljuje.
včeraj zvečer smsji z žaljivo vsebino. ( nisem odgovarjal na očitne provokacije )
bomo videli kaj bo prinesel novi dan

pa še to, rade volje bi mu kril stroške dvdja, res teh par 10e, samo po vseh smsjih z grožnjo odvetnikov, potem z vračilom. pa me je ta gesta minila. si ne zasluži.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #234   Objavljeno 30.09.2014 08:40:59
codeguru je napisal/a:
zgodba se nadaljuje.
včeraj zvečer smsji z žaljivo vsebino. ( nisem odgovarjal na očitne provokacije )
bomo videli kaj bo prinesel novi dan

pa še to, rade volje bi mu kril stroške dvdja, res teh par 10e, samo po vseh smsjih z grožnjo odvetnikov, potem z vračilom. pa me je ta gesta minila. si ne zasluži.

To boš samo sebi težave nardil, lepa beseda najde vedno rešitev. Obnaša se pa tako verjetno ker si se ti prvotno branil da ti to nič ne veš( sej bi se vsak), njemu pa čudno za tako stvar da ne veš kar nakazuje na to da se mu lažeš( ugibanm da tako premišljuje). Dejstvo je pa v tem, da pogosto prodajalci ko neko rabljeno stvar prodajajo-preprodajajo ne povejo da stvar imajo en dan doma in da nič ne vejo o delovanju ampak rečejo da stvar dela in da je ok. Sem tudi osebno kdaj pa kdaj kakšno stvar preprodajal in povem direkt, dobil sem v račun , probal sem na grobo, vzemi si čas in preveri. Če si mu tako povedal in je on sam pogledal in preveril in ti dal denar pol mu komot poveš kako je bilo in da te pravice nima. Zaključena zgodba z tvoje strani

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #235   Objavljeno 30.09.2014 08:44:36
Michael je napisal/a:
To boš samo sebi težave nardil, lepa beseda najde vedno rešitev. Obnaša se pa tako verjetno ker si se ti prvotno branil da ti to nič ne veš( sej bi se vsak), njemu pa čudno za tako stvar da ne veš kar nakazuje na to da se mu lažeš( ugibanm da tako premišljuje). Dejstvo je pa v tem, da pogosto prodajalci ko neko rabljeno stvar prodajajo-preprodajajo ne povejo da stvar imajo en dan doma in da nič ne vejo o delovanju ampak rečejo da stvar dela in da je ok. Sem tudi osebno kdaj pa kdaj kakšno stvar preprodajal in povem direkt, dobil sem v račun , probal sem na grobo, vzemi si čas in preveri. Če si mu tako povedal in je on sam pogledal in preveril in ti dal denar pol mu komot poveš kako je bilo in da te pravice nima. Zaključena zgodba z tvoje strani

ok poslušej, ti me nimaš pravice zmerjat z lažnjivcem s tabo nimam nič ( in pa še za kaj bi bil jst lažnjivec, če ne odgovarjam na njegove žljivke? res da sem mlajši od njega, toda zgleda da vseeno bolj kolturen kot on ). njemu sem tudi vse lepo povedal in tudi je drkal po računalniku sigurno 20 minut in najbolj zanimivo, da je kao napako opazil takoj ko je prišel domov, poklical, pisal sms pa je šele po dveh dneh. zakaj že? če jaz opazim da kaj ne deluje, pokličem prodajalca takoj in ne čakam par dni. in pa še to, od mene je bila vedno do njega lepa beseda in sem se tudi hotel pogovorit na lep način. dokler ni začel groziti, tukaj pa se pri meni vse ustavi.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #236   Objavljeno 30.09.2014 08:57:40
codeguru je napisal/a:
ok poslušej, ti me nimaš pravice zmerjat z lažnjivcem s tabo nimam nič. njemu sem tudi vse lepo povedal in tudi je drkal po računalniku sigurno 20 minut in najbolj zanimivo, da je kao napako opazil takoj ko je prišel domov, poklical, pisal sms pa je šele po dveh dneh. zakaj že? če jaz opazim da kaj ne deluje, pokličem prodajalca takoj in ne čakam par dni. in pa še to, od mene je bila vedno do njega lepa beseda in sem se tudi hotel pogovorit na lep način. dokler ni začel groziti, tukaj pa se pri meni vse ustavi.

Preberi še enkrat stavek kjer se nahaja beseda lažnivec. Tebe ne zmerjam za lažnivca ampak pišem kako naj bi on razmišljal. Tudi sam bi tako razmišljal če mi nekdo prvo proda stvar in pridem domov in vidim da nekaj ne dela in potem prodajalec pravi da ne ve. Govorimo o človeškem razmišljanju. Če mi nekdo stvar proda, imam v glavi da jo je uporabljal nekaj časa in če jo je, pomen da je nemogoče da prodajalec ne ve za dvd enoto. Še enkrat poudarjam govorim o človeškem razmišljanju in to se na nanaša na tebe. Ti si povedal da nisi imel stvar dolgo pri sebi in da je logočno da ne veš. Če mu seveda nisi povedal da si imel stvar kratkoročno pri sebi pol itak da misli da lažeš. Zato pravim, poveš takoj da nisi imel stvar pri sebi več kot 24 ur in to je to. Pol te ne bi zagotovo klical ker bi vedel da si mu povedal in da je sam stestiral in da je sam zajeabal.

Drugače si pa se očitno odločil da ne boš nič nardil in to je to. Nadaljane diskusirat je itak brezpredmetno. Lahko nam le sporočiš kako je vse skupaj izpadlo. Upam da rešiš zadevo.

Stevie Jabuk

Kraj: Sac,CA
Moški

Prispevek: #237   Objavljeno 30.09.2014 09:30:31
..saj mu je vse povedal....Da pa človek mori in grozi po smsih inp, pa tudi veliko pove o samem človeku (kupcu).
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Sac,CA
Moški

Prispevek: #238   Objavljeno 13.10.2014 15:10:44
In...kako se je koncalo?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #239   Objavljeno 13.10.2014 15:17:21
da se je človek pokazal v svoji vsej velikosti. jah gospodje iz juga ne morejo iz svoje kože ( pa nočem žali in nič ) toda taki pač so. dobil še nekaj žaljivih smsjev, ter dvakrat me je odpeljal malo okoli. ker sem imel še nekaj oglasov, me je pač hotel po domače naplahtati in je naročil še nekaj zadev. toda hvala bogu, sem bil ali sem imel še druge opravke, tako da nisem šel glih ure navijat.
se je pa sam izdal, da me je hotel z tem sam nategnit, ker je v zadnjem smsju to lepo povedal. pač oglasi umaknjeni iz bolhe. no premeščeni pod drugo uporabniško ime brez gsm številke in sedaj je mir. v primeru nadlegovanja, in groženj po smsjih, pa se bom sam podal v tožbo proti njemu.
upam da mi tega ne bo treba
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #240   Objavljeno 13.10.2014 15:44:41
codeguru je napisal/a:
da se je človek pokazal v svoji vsej velikosti. jah gospodje iz juga ne morejo iz svoje kože ( pa nočem žali in nič ) toda taki pač so. dobil še nekaj žaljivih smsjev, ter dvakrat me je odpeljal malo okoli. ker sem imel še nekaj oglasov, me je pač hotel po domače naplahtati in je naročil še nekaj zadev. toda hvala bogu, sem bil ali sem imel še druge opravke, tako da nisem šel glih ure navijat.
se je pa sam izdal, da me je hotel z tem sam nategnit, ker je v zadnjem smsju to lepo povedal. pač oglasi umaknjeni iz bolhe. no premeščeni pod drugo uporabniško ime brez gsm številke in sedaj je mir. v primeru nadlegovanja, in groženj po smsjih, pa se bom sam podal v tožbo proti njemu.
upam da mi tega ne bo treba

Ti si tud en problematičn clovek ( pa nocem zaliti in nic ) Wink

Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani