| jabuk je napisal/a: |
| V avstriji ga trenutno tudi ni baje za dobiti, jaz pa bi to nujno rabil na podjetje. Ima kdo kakšno idejo kjer kupiti? |
Na podjetje lahko kupis pri nas. Katerega pa rabis?
lp,
mobi-com
| Vse o iPadu | |||||||
Na podjetje lahko kupis pri nas. Katerega pa rabis? lp, mobi-com |
|||||||
Včeraj je en kolega šel gor pa jih ni bilo. Ampak za Beljak govorim. |
|||||||
Pri nas bi ga vzel samo na obroke z diners, v tujini pa v štartu kupim brez davka in me pride skoraj 20% ceneje. |
|||||||
Pa saj je isto, pri nas kupis v gotovini in 20% uveljavljas pri svojem vstopnem DDV-ju.
Saj nekupujes avto v znesku 50k eur in je problem zbrati gotovino |
|||||||
1. v tujini so cenejši 2. raje plačam brez ddv-ja 3. pri nas ga vzamem edino na obroke, ker imam do avstrije 15 minut |
|||||||
|
|||||||
Kaj je s temi iPad-i na enaa.com? Je že kdo kupil tam?
|
|||||||
odlični so. nič ni narobe z njimi, ne more bit nič narobe z njimi, mogoče so mal dražji kot v USA. |
|||||||
malo dražji
|
|||||||
Dobr, če se da zrihtat brez DDV-ja, niti niso tako dragi spet
En off-topic, mi lahko na ZS odgovori če je kak način za programirat aplikacije za iOS, brez da plačaš 100 dolarjev letno? :O |
|||||||
aplikacije lahko programiraš, ne moreš jih pa dati v app store, če jih hočeš dati v app store boš mogel plačati vsako leto applu.
|
|||||||
Nemški parlament
![]() |
|||||||
dobra
|
|||||||
Kje je pa kakšna miza? Pametni si zapomnijo? |
|||||||
A je že kdo sprobal Microsoft Word ali Excel za iPad? Sem videl na App storu in zgleda zelo lepo. Vprašanje, če je tudi tako uporabno?
Stane pa 16€... |
|||||||
To ti nekaj drugega gledaš... office ne obstaja
|
|||||||
Pazi... to kar gledaš ni word/excel, temveč samo videi z navodili za uporabo.
Če aplikacija nima ustreznega opisa, jo raje ignoriraj. Pa preveri ocene (tudi na tujih app storih). |
|||||||
Jesus, res je, professional handbook piše zraven...
Tnx guys |
|||||||
če kdo rab Ipad 2 16gb wi-fi, prodajam novega, + dodatna oprema (smartcover, neoprenska torba, azndja zaščita, sprednje zaščitne folije...
|
|||||||
evo ti ga zrihtam na podjetje! Cena je 450€ za osnovnega če jihi vzameš več je cena boljša !? Pa lahko ga kupiš brez ddv! Samo ni možnosti na obroke in plača se vnaprej (nemški sistem) |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |