| Udi je napisal/a: |
| S fringom na iphone-u m:povsod preverjeno deluje.
Je pa na nokii to bolj eleganto rešeno, saj ga lahko nastaviš tako, da takoj ko imaš WiFi preklopi na voip. |
a te lahko prosim da mi zaupaš kaj si vpisal v prostore v SIP....
| iPhone in M:povsod | |||||||
a te lahko prosim da mi zaupaš kaj si vpisal v prostore v SIP.... |
|||||||
Udi?
|
|||||||
Seveda. UN = 38641.... \tvoja številka\ Pass = tvoj password na planetovem portalu (če ga nimaš si ga kreiraš) proxy = voip.mobitel.si Moraš pa seveda imeti vključeno storitev m:povsod. |
|||||||
Hvala Udi!!!!! Bom takoj sprobal samo, da mi aktivirajo številko.
|
|||||||
PREVERJENO DELUJE!!!!!!!!! jupiii
|
|||||||
Odlično! Tudi meni deluje (iPod Touch).
Ewo, do vikenda še potrpim, pol bom pa tud jaz čisti iPhone fanboy. P.S. Hvala za pomoč! |
|||||||
Kvaliteta zvoka je ok?
|
|||||||
sicer sem res opravil samo en klic...ampak slišati je bilo čisto...jasno in glasno
|
|||||||
Kvaliteta je za moje pojme zelo dobra, pride mi pa zelo prav, ker doma nimam signala na pretek (na meji). |
|||||||
Sment. To je pa naboljsi argument za (spet) menjat operaterja
Namrec: wireless imam prakticno na vseh krajih, kjer se zadrzujem. |
|||||||
Saj tudi ce klices preko wirelessa, placas enako, kot ce bi klical preko GSM omrezja... ali se motim... Vsaj tako nekako je pri M:stiku ... Prednost tega je pac, kadar s v tujini, ker klices po lokalni tarifi in si dosegljiv na svoji stevilki |
|||||||
tako je....kjerkoli je wifi signal in si preklopljen na njega kličeš po lokalni tarifi...odvisno uporabnik kjerega paketa si...
sam veliko potujem in sem si račun zmanjšal že z tem da imam na Iphonu fring tako, da sem preko skypa ali msn-ja v kontaktu z ljudmi...z M:povsod bom pa še v slovenijo klical skoraj zastojn |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |