| Pomoc pri nakupu prvega maca. | |||||||||
embalažo zažgeš??
|
|||||||||
Čakajte, o čem se vi tu pogovarjate? Saj če kupiš v UK itak plačaš njihov DDV. Carinik te nima kaj šlatat in zajebavat, če imaš normalno vse papirje. |
|||||||||
saj jim pravim naj grejo na air doga wokat
|
|||||||||
Ja, pa res je. Nisem opazil |
|||||||||
sorry for offtopic. ampak kje si ti najdu tok pocen let k js gledam na rainairovi strani pa ni nč tok pocen |
|||||||||
|
|||||||||
Aja, kot prvo, embalažo zažgeš da preženeš zle duhove (in da zmanjšaš prostornino pritljage), rain air ti ponuja za 5 eurov let iz Benetk do unga letališča v Angliji, za povratno karto je pa fulll dražji, ker je z vsemi pristojbinami celih 5 funtov
Sicer pa, zakaj jit v Anglijo ponj? preprosto, zakaj pa ne? Dejte mi povedat, zakaj bi šov preprosto v Slovenijo ponj; a ni to LAME? Jest nism šov po MBja v Anglijo, ampak sem šov nekej časa nazaj (cca.8 mescov) po ene par iPodov, in sm kar nekej profitirov, sploh pa potem ko sm se jih znebu p.s. še link do poceni letov http://www.ryanair.com/site/EN/ ta najbližji datum sm ti najdu 14 oktobra Depart: Verona (Brescia) 15:05 Arrive: London Stansted 16:15 1 x Adult 4.00 EUR Fare: 4.00 EUR Online Check-In: 0.00 EUR Taxes / Fees: 0.00 EUR Total Price: 4.00 EUR |
|||||||||
zakaj bi se moral vozit nevem kolko ur v benetke,ko pa si ga lahko naročiš na dom.
|
|||||||||
sej to ti ni zgolj nakup MBja, to si morš vzet kot izlet; da greš mal pogledat Anglijo, pa greš mal sightseeing, spotoma pa zaviješ še v Applestore in tam opraviš prijetno s koristnim.
Sej če tko gledaš, ti je 3x bolje potem nabavit iz USA k te pride osnovn neki čez 850 eurov + carina+davek, ampak si še vseeno krepko pod našimi ali angleškimi cenami. |
|||||||||
pa itak morš bit mal avanturista, pa skrbet da rainair nau propadu
|
|||||||||
kolk potem stane slovenska tipkovnica za macbook pro
|
|||||||||
nevem, sam pomoje da sm nekje zasledil cca 100 eurov (sam resno ne me držat za besedo, k nevem sm prov šlišov al ne). Sicer pa sej lahko tam naročiš da ti vgradijo tako tipkovnico notr (najbrž
|
|||||||||
Škoda denarja če mene vprašaš... Saj je angleška skora čist enaka "slovenski", par gumbov drugje postavljenih. Se bp navadiš po parih dneh na angleško. Največji problemi sta na začetku edino z/y. |
|||||||||
Sam USA tipkovnica nima šumnikov, zy pa itak na začetku delata težave vsem
|
|||||||||
Če nastaviš SLO tipkovnico v nastavitvah potem ima šumnike, le narisani niso na tipkovnici.
|
|||||||||
sej tko sm mislu
Čeprav, če znaš slepo tipkat ti potem slo tipkovnica res prov kej ne pomaga. Ker jest sm gruntov takrat, ko sm nabavljal svojega malčka, ali naj kupim MB 13' z osvetljeno tipkovnico ali brez, pa se mi itak brez veze zdi, ker itak nikol ne gledam v tipkovnico ko pišem (ok, razen kšnih "ta čudnih" znakov ne znam na pamet) |
|||||||||
se lahko potem y pa z zamena brez da bi kaj uničil? imam še eno vprašanje kaj se bolj splača macbook pro 13'' pa bi potem imel še zunanji ekran. Ali 15''. uporabljal bi za študij seveda tudi za usakdanjo uporabo interneta, poslušanje muske filmi, downloadanje,... ali je razlika med macbook 15'' z samo eno grafično in tistim ki ima dve očitna ali ne.
|
|||||||||
ta najlažja menjava z/y je da vzameš edigs, pa na novo napišeš
Drugač pa ti svetujem (meni bolj ustreza ta varianta), da vzameš 13', ker je bolj prenosen, lažji, na njem pa lahko delaš vse kar rabiš za faks (tudi kakšen film se da pogledat med predavanji). Za delo doma, pa si lahko kupiš en ekran, če ga že rabiš (jest ga preprost potem priklopim na TV, če morm kakšne slike gledat al pa filmčke, ki sem jih sestavu). Nevem no, jest mislm da boš z MBP 13' več kot samo zadovoljen |
|||||||||
gizmo... kdaj naslednjič potuješ?
|
|||||||||
za letos nevem no, mogoče pozno jeseni (le mogoče), ker imam trenutno že vse stvari, k jih rabm, sicer pa nimam niti tolk cajta da bi šol za en tedn na morje (de dam mal možgane na off)
WORK WORK WORK, zadnje čase mi samo še to govorijo |
|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |