|
3GS - napake v proizvodnji!
|
Stevie Wozniak
| Pridružen/a: 06.03.2008 |
| Prispevkov: 1463 |
| Kraj: Celje |
|
 |
|
Prispevek: #21 Objavljeno 01.07.2009 20:41:44 |
|
Dej nehite no... To za mene sploh niso napake... Pojdite si kupit omnio ali pa n97 pa začni iskati napake jih boste našli več kot 10... Poglej Iphone po dveh letih in več... pa poglej nokije po dveh letih... me zanima kateri telefon boljše izgleda in ima manj napak...
|
 |
Jablanator
| Pridružen/a: 01.03.2008 |
| Prispevkov: 146 |
|
|
 |
|
Prispevek: #22 Objavljeno 01.07.2009 21:25:41 |
|
| DzaroG je napisal/a: | | Dej nehite no... To za mene sploh niso napake... Pojdite si kupit omnio ali pa n97 pa začni iskati napake jih boste našli več kot 10... Poglej Iphone po dveh letih in več... pa poglej nokije po dveh letih... me zanima kateri telefon boljše izgleda in ima manj napak... |
To je res !
Sam na svojem nimam nobene od naštetih napak... Tisto ki štrca je pa itak od fotoaparata. Ampak, kdo ki da za telefon 620 eur, pričakuje da bo brez napake... Sem ravno bral tukaj med novicami, da se je beli 3GS obarval v rjavo zaradi pregrevanja. Osebno jaz, bi pop***** zaradi tega. .... in mislim da tudi kdo drugi 
|
 |
Stevie Wozniak
|
 |
|
Prispevek: #23 Objavljeno 01.07.2009 21:28:03 |
|
Jaz mam belega... pa sem ga že enkrat dobro segrel...
|
 |
Jablanator
| Pridružen/a: 11.06.2009 |
| Prispevkov: 122 |
|
|
 |
|
Prispevek: #24 Objavljeno 01.07.2009 21:44:52 |
|
DzaroG, noben nč ne kurca, sam a ni dobr da potencialne kupce, med katerimi se najde kašen ki bi ga take napake motile, obvestis o 'majhnih' nepravilnostih pred nakupom. Sej zato pa so forumi, ne pa da se samo vse hvali, je treba kdaj tudi kakšno kritiko podat. Sam nimam samo iPhonea od appla, amapk uporabljam workstatione že od G3 verzije naprej + trenutno imam že 3ji MPB in lahko več ali manj samo pohvalim znamko. Je pa prav de se izpostavi da tudi 'prestiz' kot je apple, lahko tu pa tam 'rusha' z izdelkom in prva skupina userjev dobi 'slabsi' izdelek kot pa kasnejši. Ravno tako je bilo z MBP in nvidia kartami ki so se pregrevale in so uporabniki vračali leptope kot po tekočem traku.
In zdi se mi da tukej druge mobilne znamke ala nokia, samsung itd nimajo kaj iskat, saj preprosto niso naprave/aparati istega ranga (tako po uporabnosti kot kvaliteti) 
|
 |
Stevie Wozniak
|
 |
|
Prispevek: #25 Objavljeno 01.07.2009 21:52:28 |
|
Kar sem hotel povedat da imaš enak cenovni rang telefonov npr tudi BB pa ima prav tako napake ker ne boš našel naprave brez napake...to zame niso napake le če bi ratal rjsv zadaj to bi bilo hudo vse ostalo paje samo anti reklama... Takšnih userjev je po svetu veliko ki so plačani da pljuvajo čez razne stvari ker so veliko korporacije že ugotovile da je to nov način marketinga sevda pa uradno nimajo nič s tem...
Pa ni letelo nič direktno na tebe govoril sem nasplošno...
Dvomim pa da kupci iPhone ne vemo kaj kupujemo...
Jaz ne hvalim več apple direktno ampak rečem da se mi je ko sem spoznal Apple zgodila najlepša stvar na svetu... Seveda pa je na prvem mestu še vedno moja hčerka, žena in starši... 
|
 |
Stevie Jabuk
| Pridružen/a: 16.06.2009 |
| Prispevkov: 986 |
| Kraj: Skyfall |
|
 |
|
Prispevek: #26 Objavljeno 02.07.2009 07:41:06 |
|
V bistvu res, ropota sm če ga tapkaš (kaj maš sploh za tapkat  ), če je rob malenkost dvignjen ampak res malenkost to sploh ni problem, če se gremo tko ma tud ipod touch 1g mal lufta med titanskim obročkom in steklom. To da pa rjav rata bi bila pa res velika napaka.
Bl mene mot da še zmer niso zuma pogruntal
Aja...jaz zaenkrat svojega iphone še nimam ampak mislm da moram pohitet ker se nove zaloge iphonov 3gs kao ne bojo dale jailbreakat 
|
 |
Jabuk Jedi Master
| Pridružen/a: 18.10.2007 |
| Prispevkov: 27504 |
| Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #27 Objavljeno 02.07.2009 07:45:29 |
|
| iPredator je napisal/a: |
Bl mene mot da še zmer niso zuma pogruntal  |
Zoom: Ce je digitalni, je tako skoraj brezveze da je... to lahko naredis kasneje s katerokoli graficno aplikcaijo na racunalniku... ali pa si snames kaksno aplikacijo za obdelovanje fotk preko AppStore-a ...
Tapravega zooma pa ima tako le pescica mobilnikov...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jobs
| Pridružen/a: 10.11.2008 |
| Prispevkov: 9238 |
| Kraj: LJ |
|
 |
|
Prispevek: #28 Objavljeno 02.07.2009 08:18:21 |
|
To so res hude napake ... ha, ha!
Iz mojga SE P1i ze od zacetka odpada pokrovcek z batarijo vred, pa to ni nic posebnega. Vsaj zeni lahko razlozim, zakej sem bil nedosegljiv...
--------
Drugace pa pravijo da napake delajo zenske bolj privljacne!
(Je mogoce tako tudi s telefoni?)
|
 |
Jablanator
| Pridružen/a: 11.06.2009 |
| Prispevkov: 122 |
|
|
 |
|
Prispevek: #29 Objavljeno 02.07.2009 08:20:32 |
|
White iPhone 3GS units discoloring from excessive heat
http://www.appleinsider.com/articles/09/06/30/white_iphone_3gs_units_discoloring_from_excessive_heat.html
| Citiram: | | Apple so far hasn't commented on the issue and has taken to closing a large discussion thread on its forum centering on the subject. However, some have had success obtaining replacements. |
|
 |
Jablanator
| Pridružen/a: 17.06.2009 |
| Prispevkov: 199 |
| Kraj: Izola |
|
 |
|
Prispevek: #30 Objavljeno 02.07.2009 08:24:33 |
|
| Jest je napisal/a: | | iPredator je napisal/a: |
Bl mene mot da še zmer niso zuma pogruntal  |
Zoom: Ce je digitalni, je tako skoraj brezveze da je... to lahko naredis kasneje s katerokoli graficno aplikcaijo na racunalniku... ali pa si snames kaksno aplikacijo za obdelovanje fotk preko AppStore-a ...
Tapravega zooma pa ima tako le pescica mobilnikov... |
Že če hočeš delat HD fotke pol raje pejdi in si kupi fotoamparat  , pol ne ne ki kuhcat , sej dobiš tudi zoom za iphone
|
 |
Stevie Jobs
| Pridružen/a: 24.07.2007 |
| Prispevkov: 2112 |
|
 |
|
Prispevek: #31 Objavljeno 02.07.2009 08:31:35 |
|
Tudi ne razumem zakaj bi mobilnik rabil bit über fotoaparat.
Verjemi, da si ob trenutni porabi baterije v digitalnih fotoaparatih ne želiš imet niti 3x optičnega zooma.
Jaz bolj pogrešam GPS na fotoaparatih.
|
 |
Stevie Jabuk
| Pridružen/a: 16.06.2009 |
| Prispevkov: 986 |
| Kraj: Skyfall |
|
 |
|
Prispevek: #32 Objavljeno 02.07.2009 10:07:43 |
|
no jz sm sam mislu da bi lohka tak program kokr je snapshot bil uradn
No še eno uprašanje da ne odpram nove teme sm že velikrat reku in omenu sam nikol nism dobil tehtnega odgovora.
...torej...
Kdaj pridejo nove zaloge, ki se jih ne bo dalo jailbreakati in ali je to res?!
|
 |
Jabuček
| Pridružen/a: 12.06.2009 |
| Prispevkov: 23 |
| Kraj: Velenje |
|
 |
|
Prispevek: #33 Objavljeno 02.07.2009 12:03:33 |
|
Tisti, ki pravte da vam škrca ko iPhone stresete, primte sleep in home button pa bote vidli a še škrce al ne. Ker men celo na iPod touchu tk škrca in sm ugotoviu da je to od home button-a.
Poskuste tako, sej nimate kaj zgubit.
|
 |
Jablanator
| Pridružen/a: 21.09.2008 |
| Prispevkov: 189 |
| Kraj: M.Rakitovec |
|
 |
|
Prispevek: #34 Objavljeno 02.07.2009 14:12:53 |
|
Živjo
Samo nekaj bi dodal.
Imel sem kar nekaj 2g in tudi nekaj 3g iPhonov v roki in v uporabi,in konkretno med 3g telefoni je recimo bilo to,da kameri fotoaparata
nista delali enako kvalitetnih slik na 3g iPhonih.Pa ne vem če je to kdo opazil,ker nas je premalo jabučkov da bi se dva ujela in naredila (štih probo )jaz temu rečem.
Samo za primer sem povedal.
Jaz sem ,seveda osebnega mišljenja,da popolne stvari ,niti človeka na svetu ni popolnega.
Lep dan še naprej.
|
 |
Stevie Jabuk
| Pridružen/a: 29.12.2007 |
| Prispevkov: 747 |
| Kraj: Ljubljana - Golo |
|
 |
|
Prispevek: #35 Objavljeno 03.07.2009 13:40:35 |
|
| DzaroG je napisal/a: | Jaz ne hvalim več apple direktno ampak rečem da se mi je ko sem spoznal Apple zgodila najlepša stvar na svetu... Seveda pa je na prvem mestu še vedno moja hčerka, žena in starši...  |
Tko se govori!
|
 |
Jabužiček helper
| Pridružen/a: 28.06.2009 |
| Prispevkov: 12239 |
|
|
 |
|
Prispevek: #36 Objavljeno 22.07.2009 12:13:21 |
|
| klemen2 je napisal/a: | | DzaroG je napisal/a: | | Dej nehite no... To za mene sploh niso napake... Pojdite si kupit omnio ali pa n97 pa začni iskati napake jih boste našli več kot 10... Poglej Iphone po dveh letih in več... pa poglej nokije po dveh letih... me zanima kateri telefon boljše izgleda in ima manj napak... |
To je res !
Sam na svojem nimam nobene od naštetih napak... Tisto ki štrca je pa itak od fotoaparata. Ampak, kdo ki da za telefon 620 eur, pričakuje da bo brez napake... Sem ravno bral tukaj med novicami, da se je beli 3GS obarval v rjavo zaradi pregrevanja. Osebno jaz, bi pop***** zaradi tega. .... in mislim da tudi kdo drugi  |
mene pa zdaj zanima ali se je res že komu, ki je tu na forumu beli 3GS "spekel" na rjavo. Ker namreč v nasledjem mescu enkrat mislim it po belega 32gb pa me skrbi da bi se to res zgodilo. 
|
 |
Stevie Wozniak
|
 |
|
Prispevek: #37 Objavljeno 22.07.2009 12:16:32 |
|
Jaz mam belega pa zadnje dni zelo nabijam NFS tako da je telefon tako vroč da če ga dam k ušesu ko me kdo kliče da me peče uho pa ni nič rjav...
|
 |
Jabužiček helper
| Pridružen/a: 28.06.2009 |
| Prispevkov: 12239 |
|
|
 |
|
Prispevek: #38 Objavljeno 22.07.2009 12:32:49 |
|
| DzaroG je napisal/a: | | Jaz mam belega pa zadnje dni zelo nabijam NFS tako da je telefon tako vroč da če ga dam k ušesu ko me kdo kliče da me peče uho pa ni nič rjav... |
ok. hvala za informacijo. pa če ima še kdo belega naj tudi on napiše da je vse superca 
|
 |
Stevie Jabuk
| Pridružen/a: 13.03.2008 |
| Prispevkov: 570 |
| Kraj: Kranj |
|
 |
|
Prispevek: #39 Objavljeno 22.07.2009 12:50:11 |
|
mam belga 16gb pa tud igrce nabijam in ni nobenih porjavitev