AXi0N kje si ga pa kupil ?
| Zaščita za hrbtno stran iPhona? | |||||
AXi0N kje si ga pa kupil ?
|
|||||
Dobil iz Amerike od znanca, kupil v Apple storu.
Je pa omenjen etui nov, mislim da je prisel v prodajo pred 3 tedni. Mislim da se ga bo tudi dalo dobiti na eBayu... |
|||||
Res fajn zgleda. Upam da se ga bo dal cim prej dobit. Sicer se ga da narocit iz njihovga sajta sam kaj k pride postnina 70$
|
|||||
Živjo, jaz bi pa rabil samo folijo za zaščito zalona , pa me zanima kaj mi priporočate. Gledal sem že Invisibleschield, vendar nisem prepričan, nekateri pravijo da postane čez čas rumenkaste barve...
Torej kaj imate vi nameščeno na telefonu in kak ste zadovoljni? LP |
|||||
Živjo mene pa zanima zaščita kot iskin za iphone 2g ne 3g. Samo ena obstaja za 2g ko sm gledal na strani od iskin. Rabil bi kakšno podobno če veste kj kupiti ?
LP |
|||||
Jaz priporočam vsakemu InvisibleShield! Ker je skoraj neviden, občutno "popravi" oprijem iPhona, če ti ni všeč ga enostavno odlepiš in ne ostanejo packe in povrhu imaš še doživljensko garancijo, tako da če maš telefon 2 leti ga komot menjaš vsake pol leta (shield mislim) Problem se lahko pojavi če "šparaš" z tekočino ko nameščaš zadnji del. Pač ko daš ta postopek skozi je 1A. LP, Mitcho |
|||||
Kje pa lahko kupim tak invisible shield da bo zadaj celotno črn ali bel za 2g ? Je to sploh mogoče ?
|
|||||
Invisible Shield je prozoren iPhone pa je v orginalu samo črn ali samk bel. Kje je problem?
|
|||||
Problem je v tem da imam 2g ki izgleda kot vikikrema
|
|||||
Nabavis Gelaskin >> http://www.digital-life.si/index.php?cPath=17_30 ... da bo potem se bolj tak kot vikikrema |
|||||
Gelaskins za 2g mi niso ušeč saj ne pokrijejo celotnega zadnjega dela. Vikikrema in pol
|
|||||
Če kdo rabi invisible shield ga dam pocen. Od z-life-a, samo sprobal sem ga dat gor pa popizditis fasal pri robovih
|
|||||
Pošlji ga nazaj, pod reklamacijo pa boš dobil novega... |
|||||
ma sej je zadeva OK, nič uničena. Samo ne da se mi več s tem zajebavat...
|
|||||
poglej malo youtube, za motivacijo |
|||||
======
link popravljen ====== Hey blackbull12, mislim da imamo rešitev zate http://www.protectech.si/index.php/mobilni-telefoni/barvna-preobleka-za-mobilni-telefon-10.html Nazadnje urejal/a ProtecTech Pon 31. Avg 2009 16:10; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
stran ni na voljo |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |