Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Paralles problem...
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 20.08.2009 11:20:30
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Stark je napisal/a:
You shouldn't understimate the power of the dark side Wink

smo zašli že čisto v offtopic, ampak me zanima, si naložil 64 ali 32 bitno verzijo?

64-bit. Iz seznama pa sem izbral Windows Server 2008 64-bit. Ze z 1gb rama je delal w7 pro 66bit dobro. Sedaj sem mu namenil 1.7 gb rama in dela super. Mislim, da sploh ne bom namestil windowsa preko bootcamp (razen ce bom opazil probleme pri programiranju v vs 2008).
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 23.08.2009 17:36:38
sam sem danes namestil preko bootcampa 64 bitne Windows 7 (končna verzija). Nad OS sem še kar navdušen, (spet) pa imam težave s Parallels. Slike ne raztegne ampak je vedno ista velikost, tudi, če dam fullsreen, internet mi ne dela in še kaj. Očitno zadeva ni najbolj kompatibilna s 7ko. Moral bom malo pogooglati in verjetno spet naložiti VMvare fusion. Preklapanje med enim in drugim OS je moteče zato upam, da mi rata urediti zadevo.Vsaj za naslednjič: If ain't broken, don't fix... Sad
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Lendava
Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 23.08.2009 18:12:48
Samo kot opozorilo: VMWare Fusion v trenutno verziji (2.0.5) uradno še NE PODPIRA namestitev oz. uporabo Windows 7 sistem.

Na njihovem forumu sem nekje našel, da bodo izdali popravek 2.1, ko bo uradno izšla končna različica Windows 7.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 23.08.2009 19:08:05
Ampak kljub temu deluje w7 normalno in stabilno v vmware fusion 2.0.4. Glede na to, da gre za predelano Visto je to itak logicno.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #25   Objavljeno 23.08.2009 19:11:21
hvala za info. mislim, da bom okna poganjal kar iz bootcampa. Parallels niti ne opravijo do konca configuration processa.

Še najbolj moteče, ker se včasih v Winsih ne da popolnoma ugasniti tipkovnice in, ker imaš z virtualizacijo na voljo še cel OS X.

Končna verzija 7 je drugače že izšla in je na voljo določenim osebam: razvijalcem, študentom oz. vsem tistim, ki imajo dostop na MSDNA (oz. EMLS).

lahko bi počakal z namestitvijo ampak me je premagal firbec (in naveličanost xpjev) Very Happy
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #26   Objavljeno 23.08.2009 19:27:17
popravek:

sem površno prebral navodila pri konfiguraciji particije. Sedaj delajo windowsi normalno preko Parallels.

človek se po dolgih letih na windowsih in reševanju vseh mogočih težav težko navadi na dejstvo, da na Macu stvari kar delajo Very Happy
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani