Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Okolje za programiranje v c++, c#
Jablanator

Jablanator

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 13.01.2009 17:49:38
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
dnapolimeraza je napisal/a:
Jest sm na tastari "mašini" s pol GB RAMa in Barton 3200 tut lahko poganjal VS 2003, 2005 je šel pa že bolj na tesno - 2008 je podoben (je treba priznat, da kar se tiče Visual Studia - IDE je poden od podna - sliči na kak slab JAVA programček... Oh, kje je VS 6.0 Embarassed ).

Samo vedi da pri 1GB RAM, ga ne boš mogel dat več kot 500 MB v Virtual PC, procesor pa bo za moje pojme manj vreden kot tisti šolski celeronček.

Škoda, ker zadeva drugače najbrž še vedno lepo laufa Smile čeprav, 15 sekund za iTunes Embarassed Me pa inoresionira PS - ta se na MB s C2D 2,0 zažene tudi tam nekej, če ne še kasneje Confused

Pri meni je moznost virtual pcja ze odpadla..tak da sem opcijo VS ze skenslal. Se bo treba pac navadit na XCode. Probal sem verzijo 2, vendar sem gledal na netu nekaj o verziji 3 in ta me mika zaradi novejsega frameworka. Ceprav, kot sem ze pobvedal, mi na tigru vse steka ko zazenem netbeans ali pa xcode, kaj bo sele na Leopardu. Samo glede na to, kaj je romci napisal, imam vseeno neko upanje.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani