Izhod za slušalke ali optika? | |||||
@macata: hvala tud teb za tale link, bom prebral. |
|||||
![]() |
|||||
Odločil sem se za Monster cable Kit, kateri vsebuje tudi mini-tos --> tos optični kabel. Glede zamika, sem očitno zagnal preveliko panike, saj to sploh ni opazno. Sedaj je jakost boljša, poleg tega podpira 5.1 v Plexu, XBMC (QT, VLC ... ne dela za vsa kodiranja). Tako ali tako je Plex eden izmed redkih, ki dobro plunejo HD video ven, brez zatikanja, pa naj bo 720p ali 1080p/i na miniju z 1.83Ghz. Priporočam! |
|||||
![]() |
|||||
Torej na eni strani imam napravo ki ima en optični izhod in na drugi strani eno ki ima 2 (eden polek drugega) Torej kako to priklopim ? |
|||||
![]() |
|||||
Odvisno, kaksne so te naprave in ali so vhodi ali izhodi ![]() |
|||||
![]() |
|||||
torej gre se za zvočnike logitech Z906 ki ima 2 optična "vhoda". po neki logiki sklepam da pač sta za različni napravi, pač 2 priklopa. torej bi po tej logiki vtaknil v enega pa gre... |
|||||
![]() |
|||||
Jaz imam nek Onkyo tuner in ima tudi dva SPDIF vhoda (poleg ostalih)... potem pa izbiram glede na to, kaj zelim predvajati preko zvocnikov ... Predvidevam, da zelis Minix-a prikoopit preko SPDIF ![]() ![]() Pa v nastavitvah Minixa moras tudi nastaviti, da gre zvok preko opticnega izhoda ... |
|||||
![]() |
|||||
![]() No potem pa super! Hvala! ker druge vhode imam zasedene in mi ostane samo optični če neželim preklapljat. ![]() |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |