Macbook PRO WiFi problem | |||||
1. repeater (extender) ti prepolovi hitrost prenosa 2. če ti dela na vseh napravah razn na obeh air-ih in nimaš blokiranih na ruterju kakšnih mac addressov je problem v airu, če je to ta tazaden model 2013 macbook air-a bi jaz reklamiral zadevo, ker so na internetu reporti da majo teli air-i težave z wifijem. 3. lahko pa vseno probaš pa resetiraš en router na factory defaults, pa potem še 1x probaš povezavo, če še zdej nebo delal, lepo odnesi oba računalnika nazaj. 4. vsekakor si pa nebi delu nepotrebnih stroškov z nabavo nepotrebne wifi opreme |
|||||
![]() |
|||||
Tole s prepolovljeno hitrostjo ne bo držalo. Se pa strinjam, da bi glede na to, da je zadeva nova, oba lepo odnesel nazaj in jih reklamiral, preden bi nabavil extender. |
|||||
![]() |
|||||
potem pa prepriči moj repeater da mi neha razpolavljat hitrost. ni važn al z wds al pa brez. |
|||||
![]() |
|||||
Poskušaj ugasnit vse nepotrebne wifi naprave in potem sprobaj aira. |
|||||
![]() |
|||||
imam Macbook Pro 15, letnik 2014. Imam majhno težavo in sicer: vsakič ko prižgem comp, traja cca 20-30s, da se vzpostavi povezava z internetom. Za razliko od že znanih težav po "sleep modu" js teh težav nimam, ampak se to zgodi zgolj ko računalnik prižgem. Kdo ve, kako težavo odpravit? ![]() Hvala in lp _________________ ![]() |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |