| tadelv je napisal/a: |
| Na macu dobra 4 leta... Prvi ki sem ga mel je bil MacBook 1.gen
Odkar imam Mac-a sem neustavljivo privlacen za zenske! |
Ne laži.
| Mac uporabnik? Itak! | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Ne laži. |
Prvič sem se z maci srečal pred tremi leti na VPKju, ko sem videl dva 30' cinema displaya postavljena skupaj in sem samo čeljust s tal pobiral
:macpro: |
Z macom sm se srečal pred 1 letom, sedaj imam pol leta svojega maca, in itak mac is the best.
|
Mas prav, za par sekund se nisem mogel spomnit... potem sem se pa drl za tabo, kje si dobil tisto hudo jakno, pa me ti nisi vec slisal Me moras veckrat pozdravt, te povabim na kavo. Moramo frijevci z maci drzat skupi! |
Ok, priznam... samo 3 leta. |
Mac is my lifestyle!
Hec, hec. Je pa mašina (zelo lepa), ki jo najraje uporabljam pri svojem delu. |
Mac user since 2000.
PC free since 2003. |
Dobro leto imam iMac-a in
No way on windows again! Sedaj me mika, nabavit en rabljen MacMini in bi gor postavil Leopard Server... le da vidim kako gre... ... a se komu valja kakšen Mac Mini doma za malo keša (lahko tudi G4)? |
1.generacije MacBookov so lansirali 2006 leta,kar nam pojasni da neznaš računat. |
@ Faganel:
Verjameš ali ne, tudi jaz razmišljam o tem, v kratkem si bom najbrž omislil G4, predvsem zaradi izgleda Kakšni dve leti pa imam tudi iPod Classic U2 edition in še danes služi svojemu namenu. Zanima pa me če ima mogoče kdo kakšnega pokvarjenega iPoda, 5 generacija, 30gb po možnosti črne barve, kajti po nesreči mi je padel na tla in je zgornji cover počil, med displayen in clikc wheelom. Če ga kdo ima in ga ne potrebuje, naj sporoči |
Slab dan? MacBook je bil moj prvi lastni mac, prej sem delal na drugih ne? 1+1 = 11?? _________________ ![]() |
Mac (OS X) uporabnik od julija 2008, PC (Windows) uporabnik od 2001, PC (Linux) uporabnik od 2004.
Za vsakodnevno delo uporabljam OS X, Windows in Linux, tako da še dolgo ne bom PC free (ker večinoma uporabljam Linux in Windows na PCjih). |
od leta 2005 :shuffle1:
od leta 2006 :nano2: od leta 2007 :mbp: |
Od leta 2006 iPod nano 2gen. Eno let iMac user.
Pol leta dodatno še MacBook user. Pol leta iPod nano 3gen user. |
Od letošnjega Junija iPod Shuffle.
Apple spremljal že kaki dve leti. Pred 14 dnevi kupil svojega prvega macbooka ALU. Drag, ampak zaenkrat res vreden svojega denarja. Za nakup sem se odločil zaradi dobrih rešitev, ki jih ponuja Apple, združljivost, stabilnost, hitrost, ter 1000x manj klikov in zgubljenih živcev kot z Visto. Definitivno to ne bo moj zadnji Mac... Ker sem "okužil" še punco upam, da kmalu dobi bratca, iMac 24" |
Hallo effect |
Sam da je to halo efekt |
od 2004 z rabljenim PowerMac G3 zaradi firbca, ki ga poleg ostalih imam še danes
v preteklosti (še danes) sem delal z PCji, Linux mašinami, celo SGI in priznam da sem s paketom (hardware/software) daleč najbolj zadovoljen z MACi vključno z iPhone ZAKON |
od časov Quadre 950, nekje okol leta 94
porajtu sem jih pa leta 90, ko so lansirali IIFX vmes imel v lasti imaca G3/233 (še zdej se valja v enem kotu) pa Quadro 840 AV ter power PC 9100 vmes sem prešaltu nazaj na PCe do izpred treh ali štirih let, ko sem si privoščil G5-ko |
Prvič sem Mac-e spoznal v prvem t.i cyber kafeju K4, še celo poslovenjena različica 7.5 je bila naložena gor. Še kdo iz tistih časov?
|
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |