[/url]
| watchOS 7 | |||||
|
|||||
Evo to mi napiše
|
|||||
To je včasih tudi meni napisalo. Sem zaprl, odprl v safariju kakšno stran, šel nazaj na uro in je šlo skozi.
|
|||||
Hmmm bom probal če bo pomagalo samo dvomim
|
|||||
Meni je update za uro pred par meseci precej nagajal, ni hotelo namestit. Potem sem pa par dni zapored izbral da naj se samo posodobi čez noč, uro imel čez noč na polnilcu, in se je po parih dneh čudežno posodobilo.
Treba vztrajat. Vmes ne škodi kak restart telefona in ure (power off, power on). |
|||||
Ok hvala bom tudi to probal,res čudno da se to dogaja, hvala
|
|||||
Pojdi še skozi te postopke, sicer govorica za crknit, ampak kljub temu... https://m.youtube.com/watch?v=3thlpSnA55o |
|||||
Lahko probas se v kaksnem drugem omrezju... Si ze probal na telefonu izklopit WiFI in to narediti preko mobilnega interneta?
https://appletoolbox.com/unable-verify-update-message-apple-watch-fix/ |
|||||
|
|||||
Imaš še kakšen iPhone pri hiši ali kateri od tvojih? Poskusi preko drugega telefona.
|
|||||
Ja to še edino lahko probam z drugim iphonom
|
|||||
Ali pa za foro uporabi kakšen javni wifi, če ne rata z drugim telefonom. |
|||||
Ima še kdo težave z delovanjem Microsoft authenticatorja na aw6? Ko approvam request mi vedno napiše Something went wrong. Please try later.
Na telefonu deluje brez težav. Kakšna ideja? |
|||||
Na voljo je watchOS 7.1
![]() |
|||||
tudi meni pri tem updatu tole ven mece in ne gre skoz pomoje kaka tezava na njihovih streznikih. _________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow. |
|||||
jaz sem probal vse pa ne morem updatejtat ima kdo kak predlog 😐 _________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow. |
|||||
Tudi jas sem probal prav vse ampak ne gre,res čudno
|
|||||
Prej sem naredil update čisto normalno brez vsake napake.
_________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
resetiraj apple watch pol bio pa delalo
|
|||||
ne dela nic... vse od resetov do erasov do ni da ni kaj vse. _________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |