Drugače pa ne se toliko razburjati, zadevo si rešil, kartico boš pa tudi dobil.
| N26 alternativa? | |||||
Jaz imam pa drugačen problem, imam 5 različnih kartic pa z nobeno ne morem dvignit denarja. Sem bankam JM, pa so mi lepo povedal, da moram cca 14 dni počakat, da dobim kakšen priliv
Drugače pa ne se toliko razburjati, zadevo si rešil, kartico boš pa tudi dobil. |
|||||
Registriraš se na mBills in si tja nakažeš. Potem plačaš položnice preko aplikacije, na Petrolu pa natankaš gorivo in dvigneš gotovino. Odvisno od tega koliko misliš zapravit, se še identificiraš osebno na Petrolu ali pa s certifikatom doma. Če želiš njihov Mastercard pride v cca 4 dneh (mogoče sedaj več zaradi praznikov). Mastercard od N26 hodi 7 dni (14 piše, da ljudje ne težijo). _________________ Mastercard kartica Curve Uporabi kodo PPSAT (https://www.curve.app/join#PPSAT), ter sebi malo skrajšaj čakalno vrsto (in obema pridobi 5 funtov dobroimetja). |
|||||
Še zmeraj nimam kartice...
Koliko rezerve in potrplenja pravite da mora človek imeti? |
|||||
Saj ti se zavedaš, da so prazniki?
|
|||||
In, si dobil kartico?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |