Raje z njim telefoniram na klopci pa kakšno fotko pošlm
Mimogrede, moja dlančnik je prav tako velik kot iPhone....
| Brezplačno GPS lociranje za Iphone 3G | |||||||
Za pohod pa res ne rabim navigacije, predvidevam, da si imel v mislih daljši pohod.. tle bi bla itak težava z baterijo... za na rožnik al pa šmarno goro ga pa res ne rabim...
Raje z njim telefoniram na klopci pa kakšno fotko pošlm Mimogrede, moja dlančnik je prav tako velik kot iPhone.... |
|||||||
Mišljeno je bilo kot hec ampak dobro ..
|
|||||||
...ker je naslov teme "brezplačna navigacija..." |
|||||||
js sem mel tomtom na nokiji in slovenijo kr lepo pokriva.
@jest a touch na slikah uporabllja bluetooth da pride do GPS signala? lp, M |
|||||||
Ne...saj sem napisal... da uporablja WiFi ... za povezavo s tisto skatlico, na kateri je WiFi access point in web server ... |
|||||||
mene zanima kje se zdownloada mape za google maps..da pol ku grem v tujino ne rabim gprs...?
|
|||||||
Ja, tut jst bom v kratkem potreboval offline maps za Avstrijo, ker ne mislm plačevat bajne vsote za gostovanje (samo net)
|
|||||||
Fantje o cem uradnem lahko kar sanjamo. To je mnenje avtorjev G-Map:
|
|||||||
No, mogoče se pa na Cydii čudežno znajde kak podoben turn-by-turn program pa čeprav plačljiv hehe=)
|
|||||||
Še vedno ne vem, ali lahko kje zdownloadam mape za npr google ofline maps...ali kaj podobnega, da pac navigacija dela brez gprs, ker v tujini to ne pride v poštev!...
Hvala za odgovor |
|||||||
Prični z prvo stranjo in prvim postom v tej temi in boš dobil odgovor na svoje vprašanje. Lenoba! |
|||||||
Mene pa zanima, če je komu uspel pognat GMDL na OSX-u ?
Na winsih mi dela lepo ampak rad bi laufal to na mbp-ju. |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |