| Jest je napisal/a: |
Skitch >> www.skitch.com ...
![]() |
cool program
| MAC PROGRAMI: Skitch in drugi programi za zajem zaslona | |||||
|
|||||
a lahko v skitchu dodaš sliko v sliko?
|
|||||
ne. |
|||||
Kaj bi mi lahko nekdo povedal s katerim programom bi lahko zajel ta video:
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10184989915-lodni-sporty/209471292230001-ms-ve-veslovani-do-23-let-racice/ Nekaj sem iskal po googlu, probal nekaj programov in nič nisem našel pametnega tako, da lepo prosim za pomoč _________________ Macbook Pro 13" (early 2010) iPhone 4 16GB iPod Shuffle iPod Nano |
|||||
iSkysoft iTube Studio |
|||||
Žal mi ne gre s tem, ker mi napiše:
Please make sure that video is beinig played or it is supported. Ko sem poizkusil s kakšnim videom na YouTubu, je pa šlo normalno. _________________ Macbook Pro 13" (early 2010) iPhone 4 16GB iPod Shuffle iPod Nano |
|||||
Uporabljam Snapz Pro X. |
|||||
zakon app
|
|||||
Namestil sem poskusno verzijo programa "Snapz Pro X", ki pa je žal potekla. Program je dober, vendar drag, 69& hočejo za njega!
Ali je kakšna cenejša ali zastonjska alternativa? Primerljiva, da se lahko posname tudi en izsek videa, naprimer? |
|||||
a mogoče kdo ve, kater program bi lahko uporabil; rabim iste funkcije kot jih ima skitch, ampak bi rad uploadal izključno na imgur portal
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |