Naslednji problem...to ni res...vse kar naredim mi zašteka.
Pri zagonu iPhone Tunel mi javi, da program ni bil pravilno incializiran in se zapre.
???
Hvala!
| Ni možno naložit aplikacije na Iphone | |||||
Naslednji problem...to ni res...vse kar naredim mi zašteka.
Pri zagonu iPhone Tunel mi javi, da program ni bil pravilno incializiran in se zapre. ??? Hvala! |
|||||
Zgleda jaz tega nebom nikoli usposobil.
|
|||||
Sem uredil....
No mogoče za tiste, ki bojo imeli podobne težave. iPhone Tunel sem poinstaliral na drugem kompu in je šlo BP. Rad bi se zahvalil vsem za pomoč! Še eno vprašanje...kje bi dobil še več aplikacij .ipa??? |
|||||
KLIK Pa dovolj je piratiziranja tukaj... Glede takih tem smo ze dostikrat rekli, da ne bomo debatirali... Uproabi Google... |
|||||
Praktično gre se za eno samo aplikacijo katero bi rabil in sicer za RulerPhone, katera se tudi nahaja na iTunsu in je FREE. Težava je v tem, da je potrebni FW 2.1 jaz pa imam 2.0.2.
Duga verzija RulerPhona pa je za 2.X.X vendar je plačljiva.... |
|||||
ZIVIJO!
Ja ze vredu da ste resili! Imam problem Connection refuses Network error! Kaj to pomeni? Wifi IP kaj moram vtipkat? IP od PCJa ipconfig ukaz, ali na programu od Routerja pogledat kaki IP ima? Prosim pomoc ne dela mi nic... |
|||||
Eno novo vprašanje.
Preko Appulo.us sem pobirala datoteke preko WiFi na iPhone 2.2. Potem sem s Cyberduckom dala na računalnik in potem ko IPA file zaženem, mi pri nekaterih aplikacijah napiše, iTunes cannot add the application, becaused it is not a valid application. Nej bi take ipa datoteke mogla kopirat v neko mapo, ampak ne vem kam. Sicer o 2x kliknem IPA file, da bi mi dal v iTunes pod APP, mi na računalniku ustvari neko mapo z imenom IPA file-a. Če mi mi lahko kdo pomagal, kam moram skopirat, oz. če ma link, ker nisem našla na netu HVALA |
|||||
Imaš naložen Mobileinstallation?
|
|||||
Rabiš mobileinstallation file:
http://justinciappara.wordpress.com/2008/08/25/how-to-install-ipa-cracked-apps/ |
|||||
Še lažja varjanta:
1. Dodaj ta source v Cydia: http://iphone.org.hk/apt 2. Poišči Mobileinstallation, ga namesti, ponovno zaženi telefon in uživaj -Preden nameščaš Mobileinstallation moraš namestit vsaj eno free aplikacijo iz Appstore. |
|||||
A ni tako, da moraš po namestitvi mobileinstallationa še eno free app? |
|||||
blaster nevem slišal sem da pred, sicer pa jaz nisem pa je dalalo vse ok
|
|||||
Imam Mobileinstallation.
Sem že nalagala free app iz app store tudi iz appolu.us mi je nalozilo beejiveIM pa postcards, npr Chef pa eno igrco pa ni hotelo. Razen če niso ble podprte za 2.2. Bi blo dobr, da nalagam tiste, ki so na app store pokazane, tiste tud z appulo.us - a bi mogle potem delat. |
|||||
a mogoče kdo ve zakaj men telefon jav k naložim eno aplikcajo gor - application cannot be opened
hvala lp |
|||||
Restartej telefon, to naj bi odpravilo težavo.
|
|||||
Sm že probu pa ne pomaga |
|||||
Ima mogoče še kdo kakšno idejo? use sm že probu-ne gre pa fertik
hvala za pomoč lp |
|||||
Odinstalliraj aplikacijo s telefona in z racunalnika.
Ponovno jo nasnami na racunalniku in sinhroniziraj. |
|||||
sm že probu pa tud ne pomaga thnx useen |
|||||
Moj postopek je tak in vse dela!! Ob predpostavki, da je telefon jailbreakan in zamenjan mobileinstallation fajl. 1. Preko itunesa inštaliram aplikacije. 2. Restartam iphone 3. Inštaliram nekaj z appstore ponovim , ko je kaki popravek, kaka nova apliacija itd.. Če ni več nič pametnega na appstoru, pač zbrišem eno stvar, naložim krekane aplikacije, restart, in ponovno inptaliram isto stvar iz appstora. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |