sam uporabljam parallels za win....če dobro vem zna parallels lepo klonirat tudi USB naprave v win sistem....pomembno je, da imaš poinštaliran parallels tools v win...
si to poizkusil....potem ne vidim razloga zakaj Halcom čitalec ne bi deloval?
| Kaj uporabljate za virtualizacijo na El Capitan-u | |||||
sam uporabljam parallels za win....če dobro vem zna parallels lepo klonirat tudi USB naprave v win sistem....pomembno je, da imaš poinštaliran parallels tools v win...
si to poizkusil....potem ne vidim razloga zakaj Halcom čitalec ne bi deloval? |
|||||
Ko je že ravno debata o virtualizaciji ... Kakšne so vaše izkušnje glede podpore DirectX & OpenGL gonilnikov za Windows preko virtualizacije s Parallels, VMware, ... ? So podprte novejše verzije driverjev ali je bolje Windows poganjat preko Bootcamp?
|
|||||
Odgovor je samo en. Bootcamp za uporabo directx & opengl na windows).
_________________ MacBook Pro (Late 2016) 2.7 GHz, 16 GB, SSD 512 GB, Radeon 455 2 GB |
|||||
enako sem hotu jaz napisat.. |
|||||
Mal je štale ce je v igri novi macbook ki ima samo usb C prikljucek in s tem rabis adapter. Ampak tukaj pa postane zanimivo. Imel sem usb c -> multi adapter (usb c, usb, hdmi). S tem adapterjem ne deluje. Deluje pa ta osnovni adapter usb C -> USB. |
|||||
a si poštimal USB v winsih? Sam mam trenutno iste probleme? Imaš kako rešitev?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |