Meni na 4S se je baterija definitivno izboljšala!
| iOS 7.1.1 | |||
Meni na 4S se je baterija definitivno izboljšala!
|
|||
Ene posodobitve vec ne znajo konkretno skupaj narest. Grem pod osvetlitev jo nastavim na pol in se mi mobic izklopi, da ee prikaze za cirka 5 sekund jabolko in potem je spet mobic aktiven. Do sedaj v 10 poizkusih se mi to zgodi 1krat. Naredil restore pa se zgodba se kar nadaljuje.
Kar se pa baterije tice. V startu sem na mobicu (3G) tudi do pol ure in mi kaze 100% potem pa oz nenada na 89%. Fala kurcu, da takega padca vec kasneje ni in da lepo normalno odsteva procente. Do iOS 6 sem ob 22.00 napolnil svoj iPhone in imel zjutraj ob 7:15 cirka 1% porabe. Zdaj mi cez noc isto kot takrat na 3G signalu ob vklopu notificationov (twitter, mail, gmail, vreme, stocks, imessages, messages, calls, reminders in clock alarmu) porabi 11-13% baterije. In je bilo tako na 5ki in zdaj na 5Su. Vglavnem baterija je rak rana zraven iOSa. |
|||
Meni danes na 7.1.1 naredil prvi springboard crash.
Na 7.1 mi ni, vse pred 7.1 pa je isto crashal. Pa smo spet tam Oh well... |
|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |