Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
program za pošiljanje datotek iz imaca na iphone in ipad
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 26.12.2013 15:48:57
Re: program za pošiljanje datotek iz imaca na iphone in ipad
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
azrael je napisal/a:
Meni je najbolj vsec File Hub:
https://itunes.apple.com/us/app/file-hub-usb+wifi+bluetooth+cloud/id520299954?mt=8

(Ce je naprava jailbreakana, pa seveda na njej SSH server in dostop preko tega protokola direktno v zeljeni folder. Wink )

Tale izgleda super ja.

Ni mi pa nekaj jasno glede icloud documents...in nism edini, ker ljudje na forummih opazajo podobne zadeve. Apple pa kot da zadeve ni naredil do konca.

Na macu imam proram Preview, ki je ze znotraj osx-a.
Tam imas moznost gldat filea lokalno ali na icloud. File lahko nesem v icloud, samo tega filea potem nikjer ni? Recimo en pdf sem dal, samo kako na ios napravi prit do tega?

Potem sem bral malo po forumih in naletel na ios appl Documents 2. Ta app je zanimiv, ker imas icloud documents in jih lahko vidis tudi na macu...amapak samo po all files (ce gledam get info vidim, da se file nahaja na icloudu), nevem pa kje vizicno je kaksna mapa na macu, da bi lahko tudi kaj skopiral v ta folder in potem imel na ios napravi.

Tole je apple z icloud-om kar se tice hrambe podatkov (dokumenti) cist mimo vsekal oz. Ni dokonval zadeve Sad
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani