| Jenrej je napisal/a: |
| Hvala tistemu, ki je c&p moje sporočilo na njihov FB profil. Nisem niti pomislil, da so na Facebooku. |
To sem bil jaz zato ker ne prenesem krivice ene banke k misl da je bog i batina.
| Opozorilo - Gorenjska Banka | |||||
To sem bil jaz zato ker ne prenesem krivice ene banke k misl da je bog i batina. |
|||||
Tole si poglejte, pa vam bo vse jasno:
V Sloveniji so že uporabniki elektronskega bančništva redki, taki na Mac OS pa sploh. Žalostno dejstvo. Vzrok pa je sigurno tudi tako obnašanje bank. ![]() |
|||||
Tale banka ima zelo lev izgovor, glede MacOs in Jave. Namrec preverjeno deluje v podpisanem Java appletu dostop do certifikatov na pametni kartici in kreiranje W3C xml signature - se vec, tudi koda je ista. Le String je treba spremeniti iz WINDOWS-MY na KeyChainStore in Apple - in glej glej dela (vsaj na Jdk 7 update 45).
|
|||||
V petek so zadevo porihtali in sedaj, sicer s kar nekaj kolovratenja z Javo, deluje le v Firefox-u.
|
|||||
Ko smo že pri Gorenjski Banki ...
Novi milijoni za dve domači banki? http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/novi-milijoni-za-dve-domaci-banki/325166 |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |