Bom poklicu ja, hvala za pomoč.
| iPod Touch - Wi-Fi Težave | |||||
Bom poklicu ja, hvala za pomoč.
|
|||||
Imaš nastavljen DNS v nastavitvah za wi-fi na iPodu? Nastavi ga. |
|||||
Ja DNS je nastavljen. Dve dolgi cifri sta notri.
|
|||||
Za test vsekakor probi kak drug wi-fi. sej jih je po oštarijah dovolj, pa tud na cest je kakšen. Pol boš vedu, kje iskat.
|
|||||
Živjo!
Danes sem v Avstriji kupila ipod touch pa imam probleme z wifi povezavo. Piše, da je povezava vzpostavljena, signal močen, vendar mi ne odpre nobene strani v safariju, niti youtube, itunes apple store, nič... Povezana sem na ruter na katerega sta povezana dva računalnika na katereih ni nobenih problemov. Kakšna ideja? |
|||||
Hm... Katero znamko routerja uporabljaš?
|
|||||
Siemens Gigaset SE361 WLAN.
|
|||||
Lahko da je problem sam router ali pa kakšna nastavitev na njem ne odgovarja ipod-u. Malo preglej nastavitve routerja.
|
|||||
Z ruterjem je vse okej, vse nastavitve so namenjene kateri koli napravi, da se lahko nanj poveže. Je lahko krivo predolgo ime povezave/ruterja? 15 znakov.
Ipod zazna brezžično omrežje, signal je močan, vendar ko želim na google.com preko safarija izpiše: Cannot open page, Safari could not open the page because the server stopped responding. |
|||||
ipod touch podpira wifi 802.11b ali 802.11g (če prav vidim).
Torej mora tvoj router tudi podpirati eno od teh dveh tehnologij. |
|||||
Podpira oba
|
|||||
Enostavno povedano če je vse prav nastavljeno je lahko da se router in ipod med sabo kregata in nikoli sploh nebo delal. Meni dela z Linksys-om brez problema in brez kakršnih koli kompliciranih nastavitev.
|
|||||
Sem probala preko drugega ruterja, pa dela normalno
A obstajajo kje kakšna navodila za povezavo ruter-ipod? Da še vseeno malo pregledam nastavitve... al bo res zadnja rešitev, drug ruter - pa še to, kako naj potem vem katerega naj kupim? |
|||||
Posebna navodila za to ne obstajajo saj tukaj ni nič kompliciranega, mora delat
Tudi frend je imel isti problem in ga ni mogel rešit na drugačen način kot da menja ruter. Tako da če se odločiš za menjavo ti svetujem, da se odločiš za enega od naslednjih: http://www.ceneje.si/linksys-brezzicni-usmerjevalnik-wrt54gl-54mb http://www.ceneje.si/buffalo-brezzicni-usmerjevalnik-router-whr-hp-g54 |
|||||
Ker se moj dragi ipod touch noče povezati na moj obstoječi ruter, sem se odločila za nakup novega.
A je posebej kakšna funkcija, oziroma karkoli na kar moram biti pozorna pri nakupu ruterja, da le ta deluje tudi za ipod touch? Katere ruterje, razen Linksys uporabljate vi? |
|||||
Lahko vzameš še kakega ASUS-a
|
|||||
imam vprašanje sm v hotelu in imam ipod touch 2g in prenosnik. ipod touch mi zazna smo bližnje signale ampak so vsi zaklenjeni računalnik mi pa enega ki je res malo bolj oddaljen ampak je odklenjen zazna ipo pa ne. kakšen predlog???
|
|||||
Pojdi bližje
_________________ Lp Bench |
|||||
iPod Touch ima slabši sprejemnik kot prenosni računalnik
|
|||||
Jaz uporabljam ruter netgear. To pa je logično da ima ipod slabši spremnik, tista črna plastika zadaj na ipodu je sprejemnik
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |