Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Nova zvezda Appla
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 16.10.2013 08:26:04
Re: Nova zvezda Appla
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Goran je napisal/a:
Jest I5 precej uporabljam prav tako minija ...... nimam niti enega buga gor naštetega, niti tistega z multitaskom ne. Tko da mickeycek mogoče je čas za servis.

Hehehe si smešen. To da animacija ni dokončana (na koncu preskoči na iPadu - poglej dobro ker je pri vseh enako), to da dam vibrate na off, pa ga software ne upošteva naj dam telefon na servis? Lahko mi ga 100x menjajo dokler software ne bo urejen bo na vseh enako.

To so softwareski bugi, katere ima večina uporabnikov ki jih želi videti, ampak se najdejo tudi taki tr00 fani ki jih pač nočejo priznati. Malo pogooglaj Settings crashanje je pri vseh, pravtako animacije, počasnost...

Samo tisti ki telefon samo gledajo ali so pa taki apple fani da so z 800€ telefonom zadovoljni z bugi in si ne želijo priznati, da je apple izdal bugast sistem... za tiste pač bugi "ne obstajajo".

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 16.10.2013 08:39:32
boli mene kaj govoriš ..... sem daleč od fana ampak teh bugov nimam .... recimo settings se mi še ni sesul .... edino za vibriranje ne morem trdit ker ga ne uporabljam ker me nervira.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 16.10.2013 08:49:23
Bugi so bili in vedno bodo v SW. To je dejstvo.
Eni imajo vecje probleme, drugi nobenih. iOS7 je res kr problematicen, a tudi to bomo popedenali. Spomnimo se OS X 10.0 in .1 kaksne probleme som imeli ...

Ko ze govorimo kako je Apple spremenil stil zivljenja ljudem, ... To je dejstvo. Samemu mi je dosti lazje sedaj, ko imam bistvo vse za firmo na iPhonu, lahko vse uredim na poti, sprmeljam projekte, ...

Tudi iPad je spremenil dosti kateri poklic, nacin dela in zmoznosti. Ko se je pojavil iPhone, se je zacel pravi Startup boom na mobile podrocju, pred tem tega ni bilo. To tudi pove kako je iPhone in Apple spremenil nacin zivljenja ljudi.

Apple skozi tehnologijo spreminja Lifestyle ljudi. To drzi kot pribito.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 16.10.2013 09:18:17
Get a life, get a Mac! Very Happy
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 16.10.2013 09:34:48
macata je napisal/a:
Applova prihodnost je Lifestyle in ne Tech.
http://www.forbes.com/sites/clareoconnor/2013/10/15/apples-hire-of-burberrys-angela-ahrendts-shows-its-future-is-in-lifestyle-not-tech

V bistvu je to že skoz tko, le da gore uporabnikov ne dojamejo tega, da z uporabo Applovih izdelkov spremenijo tudi svoj način življenja.

Ne pozabit "digital hub", "think different", "I'm A Mac, I'm A PC", ...
Top tehnologija je samo orodje, Lifestyle je pa izkušnja.

Zame je ta ženska velika pridobitev. Kar berem, je not CEO pri Burberry razturila.
Dvignila je prodajo za 300% in to prestižne robe.

Zadnjič sem bral, da gre Apple pri Wearable napravah v nadzor in upravljanje hišnih naprav. Namigujejo, da bi lahko kupili Nest.

Tim Cook je že spomladi razlagal, da je prihodnost v senzorjih.

S tehnologijo izboljšajo življenje.

Vse lepo in prav in super za Apple, če bo punca tudi tukaj naredila dar-mar, ampak eno je prodajati pregrešno drage kariraste cunjice, spet nekaj drugega pa pregrešno drage tehnične igrače.....
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #26   Objavljeno 16.10.2013 09:59:31
mukl je napisal/a:
Vse lepo in prav in super za Apple, če bo punca tudi tukaj naredila dar-mar, ampak eno je prodajati pregrešno drage kariraste cunjice, spet nekaj drugega pa pregrešno drage tehnične igrače.....

Ja. To smo že enkrat vidl, ko je pred leti prodajal Appla nekdo, ki je imel prej bajne rezultate s prodajo Pepsicole.

Saj ne mormo rečt, da je Sculley slabo prodajal. Nasprotno. Je pa po tehnični plati naredil precej bedarij.

Tudi razmerje sil na računalniškem področju bi bilo bistveno drugačno, če v dvoboju Jobs vs. Sculley ne bi zmagal slednji in izrinil Jobsa iz Appla.

PowerPC zgodbe sigurno ne bi bilo.

Angela Ahrendts ne bo imela tako velikega vpliva. Čeprav že namigujejo, da bi bila celo naslednji Applov CEO.
http://finance.yahoo.com/blogs/daily-ticker/apple-hire-could-next-ceo-says-blodget-143815884.html
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #27   Objavljeno 16.10.2013 10:18:17
Stevie Jabuk Vidim da imas resne probleme probaj nest na servis ali komu ki zadevo obvlada da ti nalozi ios7 gor na novo...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #28   Objavljeno 16.10.2013 10:43:04
Rolling Eyes Question Eh ne da se mi več... Zadevo obvladam in imam clean iOS7 gor. Saj nekateri razumejo ker imajo enake težave kdor pa ne pa ne, samo mi še reči da tebi dela super hitro v primerjavi z iOS6 Laughing

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #29   Objavljeno 16.10.2013 10:49:29
jest v hitrosi ne vidim razlike. Cool na I5 in miniju
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #30   Objavljeno 16.10.2013 11:12:21
Res je, na aktualnih zadnjih napravah dela dokaj odlično, na starejših pa je totalni polom IOS 7 in iphone 4 je kot da bi danes uporabljal en stari android. Včasih je bila njihova prednost glih v tem, da so dali ven novi OS in je na starih napravah delal zelo dobro, to kar pa so naredli z IOS7 in iPhone 4 pa je groza, in največja goraza je to, da ne pustijo da downgrejdaš. Pa naj pol en od odgovornih v Applu to moji razloži, ko popizdava zraven zaradi zamika tipkovnice in vsega kar delaš.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #31   Objavljeno 16.10.2013 12:05:12
To je pa res Smile Jaz se Androidarjem več ne smejim odkar mam iOS7 pa imam iPhone 5 in ko sem se igral na iPhone 5 od punce, ki je imela še iOS6 je bil tist res raketa, samo je pa zastarel.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #32   Objavljeno 16.10.2013 13:45:47
iDejanP je napisal/a:
Da mi kje ne bo tale babura šefica MOJEGA APPLja. POtem ga kar prodam, pošaljem sve ovo u pičku materinu, i odem na Jamajku Smile

Jaz tud nisem zato, da bi marketingar vodil Apple.
OK trgovine on online shop. V ostalo pa naj se ne petlja.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #33   Objavljeno 16.10.2013 13:52:58
iOS je zelo malo napredoval od začetka pa do iOS 6 verzije (2007-2012).

iOS 7 (2013) verzija je pa največja sprememba in novost v zgodovini iOS-a, ki je bila uradno za javnost izdana šele cca. 1 mesec nazaj. Potrebno bo še nekaj časa, da bo Apple dosegel optimalno delovanje iOS 7.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #34   Objavljeno 16.10.2013 14:01:49
Dumber je napisal/a:
Res je, na aktualnih zadnjih napravah dela dokaj odlično, na starejših pa je totalni polom IOS 7 in iphone 4 je kot da bi danes uporabljal en stari android. Včasih je bila njihova prednost glih v tem, da so dali ven novi OS in je na starih napravah delal zelo dobro, to kar pa so naredli z IOS7 in iPhone 4 pa je groza, in največja goraza je to, da ne pustijo da downgrejdaš. Pa naj pol en od odgovornih v Applu to moji razloži, ko popizdava zraven zaradi zamika tipkovnice in vsega kar delaš.

no žena uporablja ios7 na ipad 2 .... sem mal prečekiral in ni dost počasnejši ..... povsem spodobno ..... v naslednjih dneh bom še ipone 4 ki ga ima hčerka , ki zaenkrat ne joka ... bom pa preveru. Očitno je apple tak šrot da na enih dela v redu na drugih ne. Vsi ki imate smoolo v žrebu ..... pejte na android tam nič ne šteka in vse dela s svetlobno hitrostjo. Pa tud delnice so v porastu, kar večino ful zanima, da ne govorim o android šeficah ki majo vsaj 2 številki večje košarce ...... mislm napisat če bo ta babura šefica MOJEGA APPLa ..... je primitivizem prve vrste Cool
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #35   Objavljeno 16.10.2013 14:59:41
Goran je napisal/a:
mislm napisat če bo ta babura šefica MOJEGA APPLa ..... je primitivizem prve vrste Cool

Like

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #36   Objavljeno 16.10.2013 17:39:45
Citiram:
no žena uporablja ios7 na ipad 2 .... sem mal prečekiral in ni dost počasnejši ..... povsem spodobno ..... v naslednjih dneh bom še ipone 4 ki ga ima hčerka , ki zaenkrat ne joka ... bom pa preveru.

Nekateri mal počasneje dojemajo kaj se dogaja na zaslonu zato jih mogoče štekanje ne moti Very Happy če pa znaš vse poteze na pamet sredi noči napol zaspan, potem pa v normalnem stanju opaziš še tako majhno zakasnitev - in če je karkoli slabše kot prej (kar je) potem že ni več spodobno.

Ista fora kot pri symbian nokiah, ko je cel UI blinkal pa je ogromno folka trdilo da je to kao "tekoče" delovanje in da nič ne opazijo...meni se je kar srce trgal Very Happy
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #37   Objavljeno 16.10.2013 20:41:15
ja slovenci smo znani tud po tem da smo vsi najboljši šoferji, večina applovcov ki majo neki od appla je pa power userjev ke vse prec opazjo .... no tko misljo.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #38   Objavljeno 17.10.2013 02:40:31
ja eni opazmo pomankljivosti, drugi pa si mečejo pesek v oči Very Happy
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Honolulu
Moški

Prispevek: #39   Objavljeno 17.10.2013 08:21:08
hm jst pa na te zadeve gledam mal drugače...

ja drži, da ios 7 "mal" nagaja,
ja drži, da je Applova prednost ravno v "smooth" delovanju,
ampak
ja, za iOS je to daleč največja sprememba odkar je iOS,
prej ali slej bodo pri Applu poštimal zadevo.

Če se ne strinjate, pa pejte na drug sistem. Iz lastnih izkušenj lahko povem, da za noben denar ne grem drugam. Pred iPhonom sem bil na androidu, pa sem mislu, da je to ok.
Po zanimivem spletu okoliščin sem prešel na iOS 5 par let nazaj. In od takrat je preprosto to tisto, s čimer sem zadovoljen...

Vse podatke, vreme, razmere v zraku, preračunavanje kolko kerozina, načrtovanje route, sprotna opozorila,, TAF-e, zapiske, praktično vse imam kadarkoli in kjerkoli pri roki, prezentacije lahko iz iPada ali iPhona delam...
Kar pa mi je najbolj pomembno pa je to, da vem, da ko bom to potreboval bom to imel na voljo in to je to....

Začetne težave z novim produktom pa so povsod prisotne, žal je tako in nobene bete ali kakršnekoli testne zadeve ne morejo odpravit vseh težav.

Jabuček

Kraj: Maribor
Moški

Prispevek: #40   Objavljeno 24.10.2013 16:06:46
Kapo dol klemzi za ta opis. Nebi mogel povedati bolje. Tudi zame je prečudovita izkušnja prehod iz android na iOS
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani