filipich je napisal/a: |
haha, lahko dam to na facebook? ![]() |
komot....
drugače ima še ps3, wii u, psvito, andoridovo tablco, en 11 col laptopič in tega 13 col macbook pro-ja...
pač jo tehnologija zelo zanima...

Mac OS X Mountain Lion install problem novega uporabnika | |||||
komot.... drugače ima še ps3, wii u, psvito, andoridovo tablco, en 11 col laptopič in tega 13 col macbook pro-ja... pač jo tehnologija zelo zanima... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() saj nič ne silim, vsak po svoje.. le priporočam ![]() končujem s smetenjem heh Nazadnje urejal/a filipich Pon 03. Jun 2013 19:46; skupaj popravljeno 2 krat |
|||||
![]() |
|||||
Uf zdaj te bodo napadli plebejci. _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
![]() |
|||||
ah ne skrbi, z mojo ženo so otroci so non stop na terenu.. pač na ps3 igra little big planet na wii u igra mario U na psviti igra kakšno sajenje rožic na dlančniku ima risanke za potovanja in hotelske sobe.. žal ni sistema da bi zadovoljiv mojega otroka ![]() ![]() pač fotr je v tem biznisu in marsikaj dobi pa potem potala otrokom ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Dj raj otroku kup frnikule pa se igraj z njim namesto, da mu kupuješ tehniko. |
|||||
![]() |
|||||
Brez skrbi, tudi frnikule za peskovnik ima ![]() In kot sem že zgoraj napisal, tehnike ne kupujem. Dajem pa otroku možnost, da ko si želi tehnike ima na izbiro vse kar želi. Tudi to mislim, da namesto da buli v tv in gleda 1 uro risank, je bolje da kaj igra in si razvija reflekse, možgane, ugotavlja rešitve in motoriko prstov in rok. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
ja sej bom šel delat slej kot prej nadgradnjo, važno je da ima gor OS, pa da lahko malo sprobamo mac-a, če drugače ne gremo potem na 10.9, skozi 10.8 ali pa direkt na 10.9, kakorkoli bo šlo ![]() pa hvala vsem za pomoč... |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |